Home / Fashion  / Η Alicia Keys συνεργάζεται με τη Moncler Genius

Η Alicia Keys συνεργάζεται με τη Moncler Genius

Alicia Keys
Η Moncler Genius συνεργάζεται με την Alicia Keys, παρουσιάζοντας μία νέα, gender fluid συλλογή, εμπνευσμένη από τη δυναμική ενέργεια της Νέας Υόρκης των 90s.

 

Μετά από την παρουσίαση της καθηλωτικής εκδήλωσης “Art of Genius” της Moncler Genius,.στην οποία πρωταγωνίστησαν οι συνεργασίες με τον Pharrell Williams και το brand Palm Angels, ο οίκος μόδας επεκτείνεται με νέες συνεργασίες με celebrities. Αυτήν τη φορά, η Moncler ενώνει τις δυνάμεις της με την πετυχημένη Alicia Keys,.δημιουργώντας μία σύγχρονη, αλλά ταυτόχρονα νοσταλγική καμπάνια. 

 

 

Η νέα συλλογή επαναφέρει την τραγουδίστρια πίσω στις ρίζες της, στη Νέα Υόρκη, με μία μοναδική καμπάνια. Αντλώντας έμπνευση από τη δυναμική ενέργεια της πόλης, κατά τη δεκαετία του ’90, η συλλογή παρουσιάζει μία σύγχρονη,.gender fluid σειρά ενδυμάτων, η οποία ανανεώνει την αισιόδοξη αύρα του Manhattan.

 

 

Σε αυτήν τη νέα συλλογή το athleisure στοιχείο συνυπάρχει αρμονικά με τη λάμψη της Νέας Υόρκης,.δίνοντας μία νέα πνοή στα street outfits. Φυσικά, δε λείπουν οι oversized γραμμές σε jackets, οι οποίες συνδυάζουν λαμπερά υφάσματα και μεταλλικές υφές. Η νέα κολεξιόν, μάλιστα, τιμά την Alicia Keys, με ένα oversized hoodie, στο πίσω μέρος του οποίου αναγράφεται ένας στίχος του τραγουδιού της καλλιτέχνιδας “Where Dreams Are Made Of”.

 

 

Η νέα κολεξιόν της Monlcer είναι διαθέσιμη από σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada