Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στα Oscars 2023

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στα Oscars 2023

Oscars 2023
Οι celebrities εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά στα Oscars 2023, δίνοντας μερικές από τις πιο εκθαμβωτικές εμφανίσεις της χρονιάς τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στο after party!

 

Οι celebrities έδωσαν τη δική τους fashion “ερμηνεία” επάνω στο κόκκινο χαλί,.το οποίο για φέτος “έπαιξε” στην ουδέτερη απόχρωση του μπεζ, χωρίς όμως να χάσει τη λάμψη του. Τα red carpet looks συνδύασαν κομψότητα, υπερβολή, αλλά και τα τελευταία σύγχρονα trends,.στοιχεία που ταίριαξαν απόλυτα σε μία τόσο λαμπερή βραδιά. Το after party των Oscars 2023, διοργανωμένο από το Vanity Fair,.ακολούθησε το κόκκινο χαλί και την απονομή των βραβείων με εντυπωσιακές night out εμφανίσεις.

 

Oscars 2023 Red Carpet Looks

 

Ashley Graham

Η αγαπημένη Ashley Graham, παρά την total black εμφάνισή της, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα, με μία see through custom made δημιουργία από Alberta Ferretti.

 

 

Lady Gaga

Η Lady Gaga μάς έχει αποδείξει, με τα τελευταία της looks, πως ένα τόσο εκκεντρικό πρόσωπο μπορεί και ξεχωρίζει με μία κομψή και κλασική εμφάνιση. Η Versace δημιουργία που επέλεξε συνδύασε με τον πιο elegant τρόπο τις διαφάνειες με το σατινέ στοιχείο.

 

 

Cara Delevingne

Το διάσημο μοντέλο έκανε μία old Hollywood εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Oscars 2023, επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Elie Saab.

 

 

Rihanna

Η Rihanna κατέφθασε στο κόκκινο χαλί, κάνοντας μία total brown εμφάνιση με εντυπωσιακά cut-outs, με μία δημιουργία από τον οίκο Alaïa.

 

 
Oscars 2023 After Party Looks

 

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid μάς χάρισε μία κομψή εμφάνιση, με ένα κόκκινο φόρεμα από Zac Posen.

 

 

Austin Butler και Kaia Gerber

Ο κινηματογραφικός Elvis έδωσε το παρόν στο after party των Oscars 2023, με ένα μαύρο κουστούμι και ένα σατέν πουκάμισο από Yves Saint Laurent. Η σύντροφός του, Kaia Gerber, εντυπωσίασε με ένα λαμπερό ασημί φόρεμα από Celine.

 

 

Simone Ashley

Η ηθοποιός του Bridgerton επέλεξε ένα φόρεμα με παγιέτες, από τη συλλογή του Harris Reed για τον οίκο Nina Ricci.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @zacposen

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada