Home / Beauty  / Οι καλύτερες beauty συνεργασίες της χρονιάς!

Οι καλύτερες beauty συνεργασίες της χρονιάς!

beauty συνεργασίες
Το 2023 ο κόσμος του beauty μάς χάρισε μοναδικές συλλογές, με μερικές από αυτές να συνοδεύονται από αξέχαστες συνεργασίες.

 

Celebrities, fashion designers, ακόμα και εταιρείες φαγητού εισήλθαν στον συναρπαστικό κόσμο των cosmetics μέσω μοναδικών beauty συνεργασιών, κάνοντας κάθε make up και skin care addict να μιλάει για αυτές. Συνέχισε να διαβάζεις, ώστε να ανακαλύψεις το πιο συναρπαστικό beauty recap των καλύτερων συνεργασιών του 2023! beauty συνεργασίες

 

Lancôme x Louvre Museum

Στην κορυφή της λίστας με τις top beauty συνεργασίες της χρονιάς, δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη συνεργασία της Lancôme με το μουσείο του Λούβρου. Με το σύνθημα “Beauty Is a Living”, η Lancôme έθεσε ψηλά τα standards στον χώρο του beauty,.αφού η καμπάνια της κατάφερε να παντρέψει τη σύγχρονη ομορφιά με την Τέχνη. Στο εντυπωσιακό βίντεο της καμπάνιας, η Zendaya πόζαρε δίπλα στα μεγαλύτερα έργα τέχνης που βρίσκονται στο Λούβρο. Ανάμεσά τους, η Νίκη της Σαμοθράκης και η Αφροδίτη της Μήλου, ως το αιώνιο σύμβολο της αγάπης και του έρωτα.

 

beauty συνεργασίες

 
A$AP Rocky, Julia Garner & Eliot Page x Gucci

Μέσα στο 2023, το Gucci Guilty, ένα από τα πιο iconic αρώματα του οίκου,.έκανε rebranding, παρουσιάζοντας την πιο εντυπωσιακή καμπάνια. A$AP Rocky, Julia Garner και Eliot Page πρωταγωνίστησαν σε μία καμπάνια, η οποία αποτέλεσε ωδή στην.αποδοχή του εαυτού, στη φιλία, αλλά και την αγάπη σε όλες τις μορφές της.

 

 
Elton John x Charlotte Tilbury

Για τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του 2023, η Charlotte Tilbury συνεργάστηκε με τον Elton John, προκειμένου να συνεισφέρει στο έργο του φιλανθρωπικού ιδρύματος του τραγουδιστή “The Rocket Fund”, το οποίο προστατεύει τους νέους που πάσχουν από HIV και AIDS. Το εορταστικό κλίμα της καμπάνιας συμπληρώθηκε με τον πιο iconic τρόπο, αφού πρωταγωνίστριές της ήταν η Kate Moss,.η Rosie Huntington-Whiteley, η Jourdan Dunn, η Michaela Jae Rodriguez και η Rina Sawayama.

 

 
Rhode x Krispy Kreme

Το beauty brand της Hailey Bieber ένωσε τις δυνάμεις του με την Krispy Kreme. Η Rhode λάνσαρε μία limited edition συλλογή από strawberry glaze peptide lip treatments, εμπνευσμένα από τα donuts της Krispy Kreme-μία συλλογή που έγινε sold out μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

 

beauty συνεργασίες

 
MAC Cosmetics x Richard Quinn

Η MAC μάς έχει συνηθίσει στις πιο φαντασμαγορικές και ιδιαίτερες beauty συνεργασίες. Την περασμένη άνοιξη, συνεργάστηκε με τον Βρετανό σχεδιαστή μόδας Richard Quinn, πραγματοποιώντας το απόλυτο ανοιξιάτικο όνειρο για τους make up addicts.

 

 
Michelle Yeoh x La Mer

Η βραβευμένη με όσκαρ Michelle Yeoh συνεργάστηκε με τη La Mer, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η θάλασσα για την ανθρώπινη φύση, σε μία καμπάνια με τίτλο The Ocean’s Energy”.

 

 
Sydney Sweeney x Laneige

Η star του Euphoria, Syndey Sweeney, παρουσίασε τη μάσκα Water Sleeping mask της Laneige, με τον πιο χαριτωμένο τρόπο!

 

beauty συνεργασίες

 

 

Ποια συνεργασία σου άρεσε περισσότερο;

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada