Home / Beauty  / Νέα συλλογή της Clinique για το σεληνιακό έτος 2023

Νέα συλλογή της Clinique για το σεληνιακό έτος 2023

Η Clinique κυκλοφόρησε νέα limited edition συλλογή, αφιερωμένη στο νέο σεληνιακό έτος του 2023, ανανεώνοντας τα πιο δημοφιλή προϊόντα της.

Βρισκόμαστε και επίσημα πια στο νέο σεληνιακό έτος και η Clinique αποφάσισε να γιορτάσει την περίσταση με μία νέα limited edition συλλογή. 

 

Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του brand, ανανεωμένα και με νέα συσκευασία. Τα προϊόντα της συλλογής κυμαίνονται από 32.50 έως και 152 δολάρια.

 

Πάμε να δούμε τα αγαπημένα μας.

 

Take The Day Off

Η σειρά Take The Day Off της Clinique αποτυπώνει την αίσθηση της επιστροφής στο σπίτι και της χαλάρωσης μετά από μια κουραστική μέρα, επεκτείνοντας αυτό το συναίσθημα στο δέρμα σας. Ανανεωμένο για τη σεληνιακή πρωτοχρονιάτικη συλλογή του brand, το Cleansing Balm της σειράς μεταμορφώνεται σε λάδι μεταξιού όταν συνδυάζεται με νερό, αφαιρώντας απαλά το μακιγιάζ, τη βρωμιά, την περίσσεια λιπαρότητας και τους ρύπους.

 

Clinique’s Even Better Clinical Radical Dark Spot

Ο ορός διόρθωσης μαύρων κηλίδων χρυσού προτύπου της Clinique κυκλοφορεί σε limited edition.σχέδιο και jumbo μέγεθος για τον εορτασμό της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς. Το Clinique’s Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector +Interrupter είναι.ένας ορός με έντονη λάμψη, που έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά και να ενισχύει τη φυσική φωτεινότητα του δέρματός σας. Η τεχνολογία ισοσταθμιστή CL302 διασφαλίζει ότι αυτός.ο απαλός ορός μειώνει την εμφάνιση σκούρων κηλίδων και αποχρωματισμού, ενώ έχει προληπτική δράση έναντι μελλοντικών ανομοιομορφιών.

 

 

 Dramatically Different Moisturizing Gel

Aυτή η ενυδατική κρέμα προσώπου εξισορροπεί και αναζωογονεί τους πιο λιπαρούς τύπους δέρματος. Με αυτό το  διαφορετικό ενυδατικό τζελ της Clinique,.που επανασχεδιάστηκε για τη συλλογή Lunar New Year,.το δέρμα σας φαίνεται πιο λείο, πιο υγιές και πιο ενυδατωμένο. Σαν ένα αναζωογονητικό ρόφημα για την επιδερμίδα σας,.αυτή η εμβληματική φόρμουλα έχει αναπτυχθεί προσεκτικά από τους δερματολόγους  του brand, για να διατηρεί τη βέλτιστη ισορροπία υγρασίας του δέρματος, ενώ παράλληλα μαλακώνει και βελτιώνει την κατάστασή του.

 

 

 

Aναζητήστε τους ανανεωμένους “θησαυρούς” της Clinique στο επίσημο site της.

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath