Home / Good Life  / Art & Culture  / Μετά από παγκόσμια περιοδεία το INK του Δημήτρη Παπαϊωάννου έρχεται στην Αθήνα!

Μετά από παγκόσμια περιοδεία το INK του Δημήτρη Παπαϊωάννου έρχεται στην Αθήνα!

INK

To INK του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει για πέντε παραστάσεις στην Αθήνα, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο παγκόσμιας περιοδείας.

Έχοντας γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία και έχοντας αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, το INK του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει για πέντε παραστάσεις στο Μέγαρο Αθηνών. Ο Έλληνας καλλιτέχνης μαζί με τον Šuka Horn ενσαρκώνουν το δίπολο του ΙΝΚ, το οποίο είναι φτιαγμένο σαν ένα σκοτεινό όνειρο με θέμα τον πόθο και την ακύρωση. Κάτω από μία ασταμάτητη βροχή, μέσα σε ένα πλημμυρισμένο τοπίο οι δυο τους δίνουν μία εντυπωσιακή παράσταση που κόβει την ανάσα. Μετά την Αθήνα τελευταία στάση της παγκόσμιας περιοδείας θα είναι το ανακαινισμένο και ιστορικό Theatre de la Ville του Παρισιού.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την παράσταση τη χαρακτηρίζουν τέχνη, αλλά ο καθένας με διαφορετικό τρόπο. Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσιάζει ένα βίωμα, όπου κάθε θεατής το ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο. Και αυτός είναι ο σκοπός του καλλιτέχνη. Το ΙΝΚ στην πρώτη του εκδοχή ξεκίνησε το 2021 ως ανάθεση και συμπαραγωγή των Torinodanza Festival / Teatro. Stabile di Torino – Teatro Nazionale + Fondazione. I Teatri / Festival Aperto – Reggio Emilia.Η ολοκλήρωση του έργου και η παγκόσμια περιοδεία του ΙΝΚ έχουν συμπαραγωγούς την.Biennale de la Danse de Lyon 2023, το. Sadler’s Wells London, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί από τις 22-26 Απριλίου και η προπώληση ξεκινάει αύριο στο www.more.com. Μην τη χάσετε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.