Home / Fashion  / Μαγιό: Όλες οι τάσεις του καλοκαιριού

Μαγιό: Όλες οι τάσεις του καλοκαιριού

Μπορούμε να πούμε άνετα ότι το καλοκαίρι έφτασε! Ανακαλύπτουμε, λοιπόν, τις τάσεις για το πιο must κομμάτι. Το μαγιό!

 

Oh yes! Summer is around the corner! Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει όλο και περισσότερο, προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το αγαπημένο μας καλοκαίρι! Στην κορυφή της shopping list μας ένα φανταστικό μαγιό, που θα μας συντροφεύσει στις καλύτερες στιγμές μας. Αντλούμε έμπνευση από όλα τα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων και συγκεντρώνουμε τις smimwear τάσεις για φέτος. Παίρνουμε στις παραλίες τις τάσεις που έχουμε καθορίσει για τα καλοκαιρινά μας ρούχα. 70S αναφορές, χρώματα, sexiness, Y2K αισθητική και glam.

 

Ξεκινάμε με τα cut out μαγιό, από τα bikini μέχρι τα ολόσωμα. Αυτό το ενδιαφέρον twist είναι που κάνει τη διαφορά και φέρνει έναν αναζωογονητικό αέρα. Το sexy είναι και ταυτόχρονα chic και αισθησιακό. Για όσες λατρεύετε τα prints, φέτος επιλέγουμε μοτίβα με 70s επιρροές. Η δεκαετία που αντιπροσωπεύει τέλεια το summer mood μας. Καθώς οι low rise γραμμές επανέρχονται, είναι αναμενόμενο να είναι τάση και τα low rise μαγιό. Τα neon χρώματα θα ταιριάξουν τέλεια με την επιδερμίδα σας. Για το τέλος, αφήσαμε τα μεταλλιζέ ή glitter μαγιό. Τους καλύτερους εκπροσώπους της διάθεσής μας για party, glam και elegance γι’ αυτό το καλοκαίρι!

 

Δείτε τη λίστα που σας ετοιμάσαμε!

 

Jacquemus

Courtesy of Jacquemus

 

Oséree

Courtesy of Oséree

 

Zimmermann
Μαγιό

Courtesy of Zimmermann

 

Isa Boulder
Μαγιό

Courtesy of Isa Boulder

 

Η&Μ

Μαγιό

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.