Home / Fashion  / Πορτοκαλί: Ο color star του καλοκαιριού

Πορτοκαλί: Ο color star του καλοκαιριού

Πώς να φορέσετε το πορτοκαλί, το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Με ποιες αποχρώσεις πρέπει σίγουρα να το συνδυάσετε;

 

 

Φυσικά και το πράσινο ή το very peri βρίσκονται στη λίστα με τα πιο hot χρώματα της σεζόν. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού είναι το πορτοκαλί. Trendy απόχρωση, η οποία είναι must. Χρώμα κλειδί που θα σας χαρίσει τα πιο πετυχημένα spring και summer looks. Μία απόχρωση που αντανακλά την ευχάριστη διάθεσή μας για εξορμήσεις, βόλτες και καλοκαιρινές διακοπές. Ένα orange based look θα τραβήξει αναμφίβολα την προσοχή. Ιδανικό χρώμα για ένα μονόχρωμο σύνολο και όχι μόνο. Shorts, φούστες, tops, φορέματα, παπούτσια ή τσάντες που θα κάνουν elevate την εμφάνισή σας, casual ή μη.

 

 

Ένα τόσο δυναμικό και energetic χρώμα, όπως το πορτοκαλί, είναι ιδανικό και για color blocking. Εμείς λατρεύουμε να το φοράμε με μοβ ή λιλά και ροζ. Girly και παιχνιδιάρικος συνδυασμός που οδηγεί σίγουρα σε ένα stylish σύνολο. Το mint green και το κόκκινο είναι εξίσου υπέροχες αποχρώσεις. Κάθε πρωτεύουσα της μόδας πλημμύρισε με orange σύνολα από τις fashion experts. Οι 70s αναφορές του το καθιστούν ιδανικό για boho style.

 

Μη διστάσετε να φορέσετε full πορτοκαλί! Είναι μία από τις πιο stylish αποχρώσεις του καλοκαιριού. Επιλέξτε την ως απόχρωση στο βασικό κομμάτι ή ως αξεσουάρ και συνδυάστε την με το summer mood σας!

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.