Home / Fashion  / Τα Prada Cup sneakers όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί

Τα Prada Cup sneakers όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί

Ο ιταλικός οίκος ένωσε τις δυνάμεις του με τον καλλιτέχνη Cassius Hirst, για να ανανεώσουν τα Prada America’s Cup Sneakers.

 

 

Τα Prada America’s Cup sneakers από τη σειρά Linea Rossa ανανεώνονται με έναν aesthetic τρόπο! Ο ιταλικός οίκος ένωσε τις δυνάμεις του με τον καλλιτέχνη Cassius Hirst ή αλλιώς Cass. Μαζί δημιούργησαν τέσσερα νέα στυλ, τα ATT4CK”, “D3CAY”, “SUST4IN” και “REL3ASE”. Και τα τέσσερα ονόματα είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο της μουσικής. Το πρώτο έρχεται με καλουπωμένες αιχμές, τρισδιάστατο εφέ και spray. Distressed look για το D3cay, με τις πολλαπλές στρώσεις χρωμάτων.

 

 

Το Sust4in είναι βαμμένο με spray σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, του ίδιου χρώματος, για μία τονική εμφάνιση. Για το Rel3ase επιλέχθηκε ένα δίχρωμο σχέδιο, όπου τα δύο χρώματα έχουν ψεκαστεί σε κάθε πλευρά του παπουτσιού. Και τα τέσσερα μοντέλα των Prada America’s Cup sneakers φέρουν το όνομα του Cass επανειλημμένα τυπωμένο στο σύστημα κορδονιών, ενώ η εμβληματική κόκκινη λωρίδα της Prada βρίσκεται στο πίσω μέρος.

 

 

Σε συνέντευξή του ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι η επιλογή του spray προήλθε από την εποχή που πειραματιζόταν με τη ζωγραφική στα Air Force. Για τον ίδιο, τα Prada America’s Cup sneakers είναι τόσο διαφορετικά και τόσο ξεχωριστά. Ζωγράφιζε συνέχεια, δημιουργούσε νέα παπούτσια, χρησιμοποίησε το 3d print και κατέληξε σε αυτά τα τέσσερα τόσο φανταστικά σχέδια.

 

Prada Cup sneakers

 

www.prada.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.