Home / Beauty  / Κυτταρίτιδα: Αντιμετώπιση με 3 απλές κινήσεις

Κυτταρίτιδα: Αντιμετώπιση με 3 απλές κινήσεις

Kitarritida Weleda
Κάθε άνοιξη, αναζητούμε έναν αποτελεσματικό και απλό τρόπο, για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα. Η Weleda δίνει τη φυσική λύση, με 3 απλά βήματα!

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και 9 στις 10 γυναίκες, κάθε ηλικίας και σωματότυπου, ερχόμαστε αντιμέτωπες με τον μεγαλύτερο εχθρό μας, την κυτταρίτιδα. Με τον όρο “κυτταρίτιδα” αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα. Αυτή συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και έχει ως αποτέλεσμα τη χαρακτηριστική όψη “φλοιού πορτοκαλιού” πάνω στο δέρμα.

 

Δημιουργείται από κακή τοπική αιμάτωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός, αντί να αναδομεί και να καίει το λίπος, να το αποθηκευτεί στα λιποκύτταρα. Τα λιποκύτταρα αυξάνουν σε όγκο, με αποτέλεσμα να συμπιέζουν τα αγγεία και να επιδεινώνουν το πρόβλημα της μικροκυκλοφορίας. Συνηθέστερα σημεία εμφάνισής της είναι οι μηροί, οι γλουτοί, το εσωτερικό των μπράτσων, το στομάχι και η κοιλιά.

 

weleda cellulite oils

 

Τα αίτια εμφάνισης της κυτταρίτιδας

Η εφηβεία, η εγκυμοσύνη, η λήψη αντισυλληπτικών χαπιών, οι συνεχείς αυξομειώσεις του βάρους, η κλιμακτήριος και ο μη σταθερός μεταβολισμός ορμονών είναι παράγοντες, που επιτείνουν τη μείωση της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού στο γυναικείο σώμα, ο οποίος -από τη φύση του- είναι σημαντικά μαλακός και χαλαρός. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας συνδέεται και με άλλους παράγοντες, όπως:

  • Καθιστική ζωή
  • Μειωμένη κίνηση & φυσική δραστηριότητα
  • Κληρονομικότητα
  • Διαταραγμένη κυκλοφορία αίματος
  • Παρουσία παχυσαρκίας
  • Κακή διατροφή
  • Κάπνισμα
  • Αυξημένη & καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ, καφεΐνης & αναψυκτικών
  • Δυσκοιλιότητα

 

Weleda cellulite steps

 

Τρόποι καταπολέμησης

Εκτός από σωστή διατροφή και άσκηση, η φύση, με την επιλογή των κατάλληλων βοτάνων και φυτών, μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο στην καταπολέμηση του αιώνιου εχθρού μας.

 

Συνώνυμη με τη φύση εδώ και 100 χρόνια, η Weleda έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα δύο φυσικών καλλυντικών και ενός ροφήματος, που αντιμετωπίζουν τα εσωτερικά αίτια, τα οποία προκαλούν την κυτταρίτιδα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα σημαντικά την όψη της επιδερμίδας.

 

Η δράση των προϊόντων είναι διπλή και τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης. Προλαμβάνουν με εντυπωσιακό τρόπο τη δημιουργία της κυτταρίτιδας εκεί που υπάρχει προδιάθεση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν ουσιαστικά την υφή του δέρματος στα σημεία όπου έχει ήδη εκδηλωθεί.

 

Δερματολογικές έρευνες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα μετά από χρήση 28 ημερών. Το 85% των γυναικών, που έκαναν χρήση των προϊόντων, είδαν τη διαφορά!

  • Σύσφιξη* της επιδερμίδας κατά 35%
  • Λείανση της επιδερμίδας κατά 21%
  • Ελαστικότητα* της επιδερμίδας κατά 20%

*Αποτελέσματα δερματολογικών ερευνών με ταυτόχρονη χρήση του Ελιξίριου / Χυμού Σημύδας της Weleda, σε κούρα τριών εβδομάδων.

 

Weleda cellulite products

 

Step 1: Χυμός Σημύδας

Λένε πως η ομορφιά και η δύναμη πηγάζουν από μέσα μας. Και ο πιστοποιημένα βιολογικός, αποτοξινωτικός Χυμός Σημύδας της Weleda έρχεται να το επιβεβαιώσει! Περιέχει πολύτιμα φλαβονοειδή, σαπωνίνες και τανίνες, που βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και ελευθερώνουν τον οργανισμό από ό,τι τον επιβαρύνει. Ο χυμός λεμονιού βιοδυναμικής καλλιέργειας ολοκληρώνει τη συνταγή. Μία κούρα 3-6 βδομάδων με Χυμό Σημύδας ενεργοποιεί με τον πιο φυσικό τρόπο τη διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού.

Χυμός Σημύδας

Χρήση: Ο Χυμός Σημύδας έχει νόστιμη, αψιά γεύση και μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε δύο έως τρεις φορές την ημέρα. Αναμειγνύουμε μία κουταλιά της σούπας με κρύο ή ζεστό νερό ή την προσθέτουμε στο γάλα, το γιαούρτι ή τα δημητριακά πρωινού.

 

Step 2: Peeling Σημύδας

Η απολέπιση με το αναζωογονητικό Peeling Σημύδας επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και δροσίζει το δέρμα. Οι φίνες κέρινες πέρλες από Carnauba διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία του δέρματος, επιτυγχάνοντας ορατή λείανση της επιδερμίδας. Παράλληλα, το έλαιο από κουκούτσια βερίκοκου, που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, έχει ανορθωτικό αποτέλεσμα. Το αναζωογονητικό και ζωηρό άρωμα από γκρέιπφρουτ, λεμόνι και κυπαρίσσι παραμένει στο δέρμα, που λάμπει από ευεξία.

 

Weleda Body Peeling Σημύδας

 

Χρήση: Απλώνουμε το peeling 3 φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ντους, σε υγρή επιδερμίδα. Κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξεβγάζουμε καλά.

 

Step 3: Λάδι Σημύδας

Το Λάδι Σημύδας της Weleda αποτελεί μία απολύτως φυσική θεραπεία περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας, με πολύτιμα φυτικά συστατικά. Εκχυλίσματα από νεαρά φύλλα σημύδας, δενδρολίβανου και ruskus aculeatus βιολογικής καλλιέργειας καταπολεμούν την κατακράτηση υγρών, ενισχύουν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας και το κυκλοφορικό. Παράλληλα, βοηθούν στην καύση του λίπους και τη μείωση του ουρικού οξέος.

Συνδυάζονται με ενεργά έλαια βάσης, όπως έλαιο από φύτρα σίτου κι έλαιο jojoba. Αυτά είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε και λεκιθίνη, δρουν συσφικτικά και συγκρατούν την υγρασία όπου χρειάζεται. Η σύνθεση ολοκληρώνεται από αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ και κυπαρισσιού, που ενισχύουν την αιμάτωση του δέρματος και την αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών.

 

Weleda Birch Cellulite Oil

 

Χρήση: Κατά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, κάνουμε μασάζ με το λάδι τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα, με κυκλικές κινήσεις. Επαναλαμβάνουμε τη χρήση καθημερινά, για μόνιμο αποτέλεσμα. Για τέλεια αποτελέσματα, κάνουμε μασάζ με κινήσεις ανοδικές με τη Weleda Vacuum Cup. Η βεντούζα αυτή διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή της λέμφου και βοηθά στην αποσυμφόρηση από την κατακράτηση υγρών. Παράλληλα, βοηθά τον συνδετικό ιστό να τροφοδοτείται καλύτερα με θρεπτικά συστατικά. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο σφιχτό και η όψη φλοιού πορτοκαλιού σταδιακά μειώνεται.

 

Massage Cup weleda

 

Tip: Η επάλειψη σε ελαφρώς υγρή επιδερμίδα διευκολύνει τη γρήγορη απορρόφηση του λαδιού, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

 

Το μυστικό, για ανανεωμένη εμφάνιση χωρίς κυτταρίτιδα, βρίσκεται στα ανοιξιάτικα, φρέσκα φύλλα της αγαπημένης σημύδας. Και το Peeling Σημύδας, το Λάδι κατά της Κυτταρίτιδας και ο βιολογικός Χυμός Σημύδας της Weleda θα γίνουν οι νέοι μας σύμμαχοι, για να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας, μέσα και έξω!

 

www.weleda.gr
FB: @weledagreece
IG: weleda_greece
 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?