Home / Beauty  / Η Origins αναβαθμίζει τη Mega Mushroom Treatment Lotion!

Η Origins αναβαθμίζει τη Mega Mushroom Treatment Lotion!

Η Origins αναβαθμίζει και εξελίσσει το νούμερο ένα προϊόν της, τη Mega Mushroom Treatment Lotion!

 

Από το 1990, η Origins καινοτομεί αξιοποιώντας τη χημεία των φυτών, μελετώντας τις μοναδικές πτυχές των συστατικών τους και τη φυσιολογία της επιδερμίδας. Τώρα, αναβαθμίζει και εξελίσσει τη σύνθεση της πρωτοποριακής Mega Mushroom Treatment Lotion. Το #1 προϊόν της Origins παγκοσμίως, είναι μια ελαφριά, ενυδατική λοσιόν. Διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, την ενυδατώνει και καταπραΰνει την εμφάνιση ερυθρότητας. Η νέα σύνθεση ενισχύει τον φραγμό της επιδερμίδας, για να την προστατεύσει από τους εξωτερικούς ερεθισμούς. Με την πάροδο του χρόνου, οι πόροι μειώνονται ορατά, η υφή βελτιώνεται. Έτσι, έχετε μια πιο λαμπερή και υγιή όψη στην επιδερμίδα σας.

 

 

Το σύμπλεγμα Molecular Mushroom, το οποίο εμφανίζεται σε όλη τη σειρά Mega-Mushroom, βοηθά ορατά στην καταπράυνση και εξουδετέρωση της κόκκινης και ερεθισμένης όψης της επιδερμίδας. Εμπεριέχει στη σύνθεσή της 10 φορές περισσότερο Reishi, γνωστό ως το “μανιτάρι της αθανασίας” και σύμβολο της αναζωογόνησης. Μαζί με το Fermented Chaga, λειτουργεί 2 φορές πιο άμεσα, βοηθώντας στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού, έτσι ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται ορατά πιο ανθεκτική.

 

 

Η Τεχνολογία Plantmunity διαθέτει ρίζα γλυκόριζας με γλυκυρρητινικό οξύ, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας τη φυσική της άμυνα για προστασία από τους καθημερινούς, περιβαλλοντικούς, επιθετικούς παράγοντες. Έτσι, λέτε αντίο στα πρώιμα ορατά σημάδια γήρανσης.

 

 

Η Origins Mega Mushroom Treatment Lotion είναι 100% vegan (χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης) και 97% φυσικής προέλευσης. Η νέα και ανανεωμένη συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο υλικό. Χρησιμοποιήστε την πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό και πριν από το serum και την ενυδατική κρέμα. Απλώστε απαλά με τις άκρες των δακτύλων ή με βαμβάκι.

 

www.origins.eu

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.