Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Κορυφαίες ασκήσεις για κάψιμο λίπους!

Κορυφαίες ασκήσεις για κάψιμο λίπους!

Οι πιο hot ασκήσεις για κάψιμο λίπους!

3 πράγματα χρειάζεστε… Επιμονή, υπομονή και τις παρακάτω σούπερ ασκήσεις για να δώσετε ένα ισχυρό boost στον μεταβολισμό σας και να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε. 

 

Sprint

Το sprint θα βάλει φωτιά στον μεταβολισμό σας, βοηθώντας σας να χάσετε βάρος και να κάψετε λίπος. Δοκιμάστε sprint 100 μέτρων ή και 200, σταματήστε για λίγο και έπειτα επαναλάβετε. Θα δείτε εκπληκτική διαφορά στο σώμα σας! 

 

Squats και πιέσεις ώμων

Τα καθίσματα είναι ο βασιλιάς των ασκήσεων, αν δε κάνετε καθίσματα και πιέσεις ώμων με μπάρα τότε τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα χάσετε ακόμη περισσότερο λίπος. Φύγαμε για γράμμωση λοιπόν! 

 

Προβολές με αλτήρες

Ιδανική άσκηση για σμιλεμένα πόδια, αλλά και ενδυνάμωση στα χέρια, οι προβολές με αλτήρες μπορεί να σας δυσκολέψουν και να σας ιδρώσουν, αλλά θα σας βοηθήσουν να δείτε αποτελέσματα. 

 

 

Σανίδα

Ξεκινήστε με 30 δευτερόλεπτα και προσπαθήστε να αυξάνετε τον χρόνο που μένετε ακίνητοι. Η άσκηση σανίδα θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε όλο σας το σώμα και να χάσετε λίπος από την κοιλιά. 

 

Pushups

Η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης άσκησης είναι αδιαμφισβήτητη. Γυμνάζετε όλο σας το σώμα, μόνο με το βάρος του σώματός σας. Δύσκολη αλλά κλασική άσκηση που καίει λίπος και σας πάει ένα βήμα πιο κοντά στο σώμα που ονειρεύεστε! 

 

 

Extra fitness tip: Συνδυάστε τις ασκήσεις με ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, απαλλαγμένη από στερήσεις και υπερβολές και θα δείτε θεαματική αλλαγή στο σώμα σας! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!