Home / Good Life  / Κισσαμίτικο Φεστιβάλ Γεύσεων: Oι “θησαυροί” της Κρήτης

Κισσαμίτικο Φεστιβάλ Γεύσεων: Oι “θησαυροί” της Κρήτης

Το Κισσαμίτικο Φεστιβάλ Γεύσεων περιλαμβάνει μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών, ενώ αναδεικνύει τις κρητικές γεύσεις.
Το Κισσαμίτικο Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης, διοργανώνεται από τον Δήμο Κισσάμου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, για 13η συνεχή χρονιά. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 22 Αυγούστου, στον παραλιακό δρόμο δυτικά του Δημοτικού Σταδίου Κισσάμου.
 
 
Πρόκειται για έναν ξεχωριστό θεσμό, ο οποίος αναδεικνύει τον πολιτισμό, τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και τα αγνά τοπικά προϊόντα.
 
 
 
 
Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την Κρήτη, μέσα από τους θησαυρούς που προσφέρει η γη και οι άνθρωποί της, αλλά και από μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών.
 
 
Στο Κισσαμίτικο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν Βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί , Παραγωγοί , Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι.
 
 
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου από 11 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2022.
 
 
Επίσης, καλά κρατούν οι “Γιορτές Ρόκκας 2022“, οι οποίες ξεκλινησαν στις 25 Ιουλίου και θα συνεχιστούν έως τις 12 Αυγούστου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. 
 
 
Η πλατεία και το καφενείο του χωριού, ο περήφανος αρχαιολογικός χώρος Ρόκκας Κισσάμου, το ζεστό φαγητό που φιλεύουν οι κάτοικοι στους επισκέπτες και δημιουργούς… 
 
 
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κρήτη το φετινό καλακαίρι!
 

 [email protected]

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath