Home / Good Life  / Art & Culture  / Κεφαλονιά: Ένας από τους θησαυρούς των Επτανήσων!

Κεφαλονιά: Ένας από τους θησαυρούς των Επτανήσων!

Κεφαλονιά

Το πιο πιθανό είναι η Κεφαλονιά να μη βρίσκετε στους top προορισμούς σου. Εμείς θα σε πείσουμε να την εντάξεις άμεσα!

 

 

Δυστυχώς τα νησιά των Επτανήσων και τα Δωδεκάνησα βρίσκονται στη σκιά των Κυκλάδων. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να ζούμε σε μία χώρα που όλα τα νησιά της είναι εξίσου πανέμορφα. Εμείς σήμερα θα σου μιλήσουμε για ένα νησί που μπορεί να μην ήταν στα άμεσα σχέδια σου να το επισκεφτείς, αλλά εμείς θα σε πείσουμε να το βάλεις στη λίστα με τους καλοκαιρινούς σου προορισμούς. Ξεκινάμε τη διαδικτυακή μας εξερεύνηση στην Κεφαλονιά!

Η χώρα της Κεφαλονιάς είναι το ξακουστό Αργοστόλι. Μία πρωτεύουσα γραφική και ταυτόχρονα γεμάτη ζωή. Θα φας, θα διασκεδάσεις και θα δεις πανέμορφα νησιώτικα μέρη. Η Κεφαλονιά έχει και ακόμα δύο πόλεις που πρέπει να επισκεφτείς. Το Ληξούρι που έχει μία πιο αστική ατμόσφαιρα και τα τόσο γοητευτικά Φισκάρδο και Άσσος. Φυσικά οι παραλίες της είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να την επισκεφτείς!

Η Μύρτος είναι από τις πιο γνωστές της χώρας. Προτείνουμε την Αντίσαμο, Έμπλυση και Πλατιά Άμμος. Στην Παραλία Ξι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μπάνιο με κόκκινη άμμος! Ωστόσο η Κεφαλονιά σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τη φύση και πέρα από τις παραλίες. Στο σπήλαιο της Μελισσάνης θα μαγευτείς από το τοπίο! Στα κάστρα και τα μοναστήρια θα απολαύσεις ιδιαίτερη θέα και στον κήπο του Ναπιέρ θα κάνεις τις πιο ωραίες βόλτες! Απόλαυσε το καλοκαίρι με έναν μοναδικό τρόπο σε αυτό το φανταστικό νησί!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.