Home / Fashion  / Κεφάλαιο διακοπές: Τι να φορέσω για να είμαι stylish;

Κεφάλαιο διακοπές: Τι να φορέσω για να είμαι stylish;

διακοπές

Σας ετοιμάζουμε τη φετινή βαλίτσα του καλοκαιριού σας! Όλα τα κομμάτια που αξίζει να πάρετε μαζί σας για να έχετε stylish διακοπές!

 

Πατάμε pause στην καθημερινότητα και ετοιμαζόμαστε για απίθανες διακοπές! Τι πρέπει να περιλαμβάνει η βαλίτσα σας για να είστε κάθε μέρα stylish, εύκολα και γρήγορα; Σας δίνουμε τις συμβουλές μας για να πακετάρετε έξυπνα και αποτελεσματικά! Λόγω ζέστης, χαλάρωσης και ανεμελιάς δε θέλουμε να περνάμε χρόνο με το σκεφτόμαστε ώρες ατελείωτες την εμφάνιση μας ή κουβαλώντας πολλές βαλίτσες. Οργανώνουμε τα μαγιό, το beachwear και τα outfit μας από πριν και το κεφάλαιο στυλ γίνεται εύκολη υπόθεση.

 

Ανάλογα με τις ημέρες που θα είμαστε διακοπές τόσα θα είναι και σε αριθμό τα συνολάκια μας. Πάρτε μαζί σας τα αγαπημένα σας ρούχα, αυτά που σας ανεβάζουν τι διάθεση και σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα. Αν επενδύσατε σε κάτι αυτές τις εκπτώσεις μπορείτε να το πάρετε μαζί σας. Ένα καινούργιο ρούχο πάντα μας αυξάνει το ευχάριστο mood. Προτείνουμε ένα αέρινο maxi φόρεμα, ένα co ord set, μία ιδιαίτερη παντελόνα, άνετα mules και ξεχωριστά crop tops!

 

Για να είστε πάντα άνετες είτε κάνετε βόλτα στο νησί είτε είστε στην παραλία επιλέξτε παρεό, κιμονό, crochet και boxer shorts! Ένα λευκό ή μαύρο φόρεμα με strapped πέδιλα αποτελεί εκπληκτική και all time classic επιλογή. Μη ξεχάσετε να προσθέσετε κοσμήματα και αξεσουάρ. Ο στόχος για τις φετινές διακοπές είναι να έχετε ένα outfit που θα ξεχωρίσει, χωρίς να θυσιάσετε χρόνο και άνεση!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.