Home / Good Life  / Art & Culture  / Καταξιωμένοι καλλιτέχνες βοηθούν την Παλαιστίνη

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες βοηθούν την Παλαιστίνη

Αναδυόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες συγκεντρώνουν βοήθεια για την Παλαιστίνη, πουλώντας μερικά από τα έργα τους.

 

Cindy Sherman, Ari Marcopoulos, Mark Power, Janette Backman και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες συγκεντρώνουν βοήθεια για την Παλαιστίνη. Μια ομάδα αναδυόμενων artists πουλούν φωτογραφικά prints για να βοηθήσουν όπως μπορούν στη μάχη που δίνουν οι άμαχοι της Παλαιστίνης. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ως απάντηση στην αυξανόμενη ανθρωπιστική κρίση που συμβαίνει στη Γάζα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 150 καλλιτέχνες που πωλούν τα έργα τους από 100 μέχρι 125 δολάρια.

Adama Jalloh, Destiny & the dove, 2021- Courtesy of the artist and pictures for Palestine

 

Τα έσοδα θα δοθούν στον κερδοσκοπικό οργανισμό Ιατρική βοήθεια για τους Παλαιστίνιους (ΜΑP), ο οποίος ιδρύθηκε το 1982 και έχει έδρα το Λονδίνο. Παρέχει υπηρεσίες σωματικής και ψυχικής υγείας, υποστηρίζοντας και ανθρώπους με αναπηρία. Μάλιστα, προσπαθεί να υποστηρίζει και κάθε πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας που δίνεται στους Παλαιστίνιους, κατά τη διάρκεια του συνεχιζόμενου πολέμου.

Ajamu X, 1916_63-1, 2022- Courtesy of the artist and pictures for Palestine

 

Κάθε έργο τέχνης έχει μέγεθος 8 x 11 και τυπώνεται σε Giclee Canson Baryta χαρτί, με μεταβλητό λευκό περίγραμμα. Θα είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης βοήθειας.  Θα τις βρείτε στο www.picturesforpalestine.com. Βρείτε αυτή που ταιριάζει στον χώρο σας ή στην αισθητική σας και βοηθήστε και εσείς αυτό το τόσο σημαντικό εγχείρημα.

Olgac Bozalp, EI, 2018- Courtesy of the artist and pictures for Palestine

Jade de Monserrat, In defense of our lives, 2023- Courtesy of the artist and pictures for Palestine

 

Κεντρική φωτογραφία: Jeano Edwards, Just Being, At Dusk, 2023- Courtesy of the artist and pictures for Palestine

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.