Home / Fashion  / Κάθε φορά και πιο μαγική η Coach holiday καμπάνια!

Κάθε φορά και πιο μαγική η Coach holiday καμπάνια!

Coach holiday

Jennifer Lopez, Zoey Deutch και Chan Young Yoon πρωταγωνιστούν στην Coach holiday καμπάνια για το 2022!

 

Coach holiday

 

Κάθε χρόνο ο μεγάλος Αμερικανικός οίκος καταφέρνει να μας μαγέψει με τις εορταστικές καμπάνιες του! Η φετινή Coach holiday καμπάνια μάς βάζει σε Christmas mood και μας κάνει να ανυπομονούμε για την ομορφότερη περίοδο του χρόνου. Ο σκηνοθέτης Anton Gottob θέλησε να αποτυπώσει, για φέτος, την παιχνιδιάρικη πλευρά των γιορτών και να μας κάνει να “βγάλουμε” στην επιφάνεια το παιδί που κρύβουμε μέσα μας! Πρωταγωνιστές οι brand ambassadors του brand, Jennifer Lopez, Zoey Deutch και Chan Young Yoon.

 

 

Οι ηθοποιοί πόζαραν μπροστά από το χειμωνιάτικο τοπίο της χώρας των θαυμάτων. Φόρεσαν μερικά από τα καλύτερα κομμάτια του οίκου και έπαιξαν με το χιόνι και τα δώρα. Παλτό, κασκόλ, μπότες, καπέλα, blazers, τσάντες και shorts με μακριές κάλτσες.

Coach holiday

Με τίτλο Feel the wonder η νέα Coach holiday campaign αιχμαλωτίζει την αγάπη που περνάει από γενιά σε γενιά, μέσω του παιχνιδιού και της νοσταλγίας. Η ζεστασιά, η χαρά και οι αγκαλιές θα πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές της φετινής εορταστικής περιόδου! Η Coach holiday καμπάνια, πιο μαγική από ποτέ, περνάει το πιο χριστουγεννιάτικο μήνυμα! Για να ενισχύσει το holiday spirit του δημιούργησε και το πρώτο του εικονικό προορισμό για ψώνια! Το κοινό θα κάνει τις αγορές του μέσω livestream! Can’t wait for the holidays!

 

uk.coach.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.