Home / Fashion  / Όσα έγιναν στα 2022 CFDA Fashion Awards

Όσα έγιναν στα 2022 CFDA Fashion Awards

CFDA Fashion Awards

Πραγματοποιήθηκαν χθες στη Νέα Υόρκη τα φετινά CFDA Fashion Awards! Ποιοι ήταν οι νικητές της μεγάλης βραδιάς;

 

 

Το Αμερικανικό Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας πραγματοποίησε, χθες, στη Νέα Υόρκη τα πολυαναμενόμενα CFDA Fashion Awards! Η ηθοποιός Christina Quinn, πρωταγωνίστρια του Selling Sunset, ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς όσον αφορά στο κόκκινο χαλί. Τα βραβεία παρουσίασε η Natasha Lyonne μαζί με τα μέλη του συμβουλίου. Joseph Altuzarra, Gabriela Hearst. Aurora James, Lazaro Hernandez και Jack Mc Collough. Η σχεδιάστρια Catherine Holstein του brand Khaite ήταν η Αμερικανίδα σχεδιάστρια γυναικείων ενδυμάτων της χρονιάς και η Emily Adams Bode Aujla του BODE σχεδιάστρια της χρονιάς για τα ανδρικά ενδύματα.

 

 

Ο Lenny Kravitz τιμήθηκε με το βραβείο Fashion Icon της χρονιάς και η Kim Kardashian έλαβε βραβείο καινοτομίας για τα Skims. Τα CFDA Fashion Awards τίμησαν με βραβείο και τον εκλιπόντα Virgil Abloh. Ο Law Roach, γνωστός από τις viral red carpet εμφανίσεις της Zendaya, κέρδισε το βραβείο στυλίστα της χρονιάς. Ο ιδρυτής του LUAR, Raul Lopez, έλαβε το βραβείο American Accessory Designer of the year και η Elena Velez το American Emerging Designer of the year. Δείτε τους υπόλοιπους νικητές, καθώς και τις φανταστικές εμφανίσεις των επωνύμων, στο official site των βραβείων.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.