Home / Good Life  / Ισλανδία: Η απόκοσμη ομορφιά της θα σε αφήσει άφωνο

Ισλανδία: Η απόκοσμη ομορφιά της θα σε αφήσει άφωνο

Η τρίτη πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου, η Ισλανδία σε καλεί να την επισκεφτείς για μία μοναδική εμπειρία ζωής!

 

 

Συχνά όταν ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ταξίδι επικεντρώνουμε την αναζήτησή μας σε μέρη που έχουν φανταστική αρχιτεκτονική και πολλά μουσεία! Συνεπώς αφήνουμε πίσω μας χώρες με breathtaking φυσικά τοπία που σίγουρα θα μας μείνουν περισσότερο αξέχαστα. Η μαγεία της φύσης είναι πανταχού παρούσα στην Ισλανδία, στην οποία η έννοια ταξίδι γίνεται εμπειρία ζωής. Εμείς σου δίνουμε όλους τους λόγους για να την επισκεφτείς και να υμνήσεις τα απόκοσμα φυσικά τοπία της!

 

 

Πριν ξεκινήσουμε τη νοητή εκδρομή μας να σου θυμίσουμε ότι στην Ισλανδία γυρίστηκαν σκηνές του Game Of thrones και άλλων παραγωγών του Hollywood. Είναι η τρίτη πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο και από αυτήν προέρχονται οι περισσότεροι συγγραφείς του κόσμου. Το Ρέκιαβικ είναι η πρωτεύουσα της χώρας. Αξίζει να την περπατήσεις και να απολαύσεις τους χαλαρούς ρυθμούς της. Και στη συνέχεια ξεκινάει ο Χρυσός κύκλος γύρω από την πόλη, μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές.

 

 

Ο χρυσός καταρράκτης, ο θερμοπίδακας Geysir, το εθνικό πάρκο Thingvellir, το Blue Lagoon, η λίμνη Κερίθ, Myvatn, Jokulsaron και η παραλία των διαμαντιών. Συνεχίζουμε με το παγόβουνο Vatnajokull, το Solheimasandur Plane crash, το Vik, τη Yoda Cave, το Studlagil Cayon και τη Μαύρη παραλία. Μέσα στις must see απίστευτες εμπειρίες είναι τα ενεργά ηφαίστεια και φυσικά το one of a kind Βόρειο Σέλας. Δύο extra tips για το ταξίδι στην Ισλανδία! Να είσαι προετοιμασμένος για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις πολύ υψηλές τιμές!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.