Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Zendaya έκλεψε τις εντυπώσεις στη φετινή Coachella!

Η Zendaya έκλεψε τις εντυπώσεις στη φετινή Coachella!

Coachella

Ο τραγουδιστής Labrinth κάλεσε στη σκηνή τη Zendaya, κατά τη διάρκεια του δεύτερου σαββατοκύριακου της φετινής Coachella.

 

Η Zendaya επέστρεψε στη μουσική σκηνή μετά από σχεδόν 7 χρόνια! Η star ήταν η εκλεκτή καλεσμένη του μουσικού καλλιτέχνη Labrinth, ο οποίος ήταν ένας από τους κύριους συμμετέχοντες του φετινού festival της Coachella. Με ένα όμορφο ροζ φόρεμα, η πρωταγωνίστρια της Euphora ανέβηκε στη σκηνή προκαλώντας πανικό στο κοινό που βρίσκονταν. Όπως δήλωσε και η ίδια οι επευφημίες ήταν απερίγραπτες, κάτι που την έκανε να νιώσει γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Instagram και TikTok κατακλύστηκαν από σχετικά video, κάνοντας viral τη στιγμή!

 

@leonxx999

Labrinth and zendaya performs “i’m tired”#labrinth #zendaya #coachella2023

♬ I’m Tired (Bonus Track) – Labrinth & Zendaya

 

Στην αρχή ερμήνευσε το τραγούδι I’m tired, το οποίο ήταν υποψήφιο για Emmy και εμφανίστηκε στη δεύτερη σεζόν του πετυχημένου show. Έπειτα έκλεισε με πιο δυναμικό τρόπο, ανεβάζοντας το vibe του κοινού, τραγουδώντας το All of us. Απέδειξε ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει και εντυπωσίασε για άλλη μία φορά. Όσοι βρέθηκαν εκεί δήλωσαν, μέσα από τα social media, ότι το show τους αποτέλεσε μία από τις πιο iconic στιγμές του festival Coachella. Ο Labrinth υποδεχόμενος τη Zendaya απέδειξε ότι αυτό το μουσικό δίδυμο κάνει μαγικά. Ευχόμαστε ότι με την έλευση της τρίτης σεζόν θα έχουμε και άλλα τραγούδια από αυτούς τους δύο.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: zendayac.96/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.