Home / Fashion  / Η Zendaya είναι η νέα brand ambassador του Louis Vuitton

Η Zendaya είναι η νέα brand ambassador του Louis Vuitton

Zendaya Louis

Ο οίκος Louis Vuitton επέλεξε τη Zendaya ως τη νεώτερη brand ambassador του, κυκλοφορώντας και την πρώτη της καμπάνια.

 

Η Zendaya συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο! Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός είναι το νέο μέλος της Louis Vuitton οικογένειας. Ο οίκος ανακοίνωσε ότι είναι η νεώτερη global ambassador του και κυκλοφόρησε την πρώτη της καμπάνια. Η star του Euphoria βρίσκεται στο επίκεντρο της τελευταίας καμπάνιας του πολυτελούς οίκου και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Στο video “μαγεύει” το κοινό, χορεύοντας ανέμελα σε μία έπαυλη δίπλα στη θάλασσα. Σαγηνευτική και με μία αδιαμφισβήτητα μοναδική χάρη.

 

 

Η Zendaya, ντυμένη ως το απόλυτο Parisian girl, αγκαλιάζει τις Capucines bags. Η Capucines BB κάνει την εμφάνισή της σε μία καθαρή λευκή απόχρωση, με μία λουλουδάτη αλυσίδα, αλλά και σε μία γαλάζια που ταιριάζει τέλεια με το κλίμα της εποχής. Αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια του Maison. Κατασκευασμένη από ολόσωμο δέρμα Taurillon, είναι εγγενής όμορφη και μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους.

 

 

Μία πετυχημένη συνεργασία που θα απογειώσει όχι μόνο τη Zendaya, αλλά και τον οίκο Louis Vuitton. Η βραβευμένη ηθοποιός αποτελεί ένα από τα πιο hot και ασταμάτητα it girls. Λίγο πριν κυκλοφορήσουν οι πολυαναμενόμενες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί για φέτος, κάνει ακόμα ένα βήμα στον κόσμο της μόδας.

 

 

Photos: Mert Alas and Marcus Piggott

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.