Home / Beauty  / Η YSL ανανεώνει την πιο signature σειρά αρωμάτων της!

Η YSL ανανεώνει την πιο signature σειρά αρωμάτων της!

Η YSL
Η YSL ανανεώνει την πιο signature σειρά αρωμάτων της, με το αισθησιακό Black Opium Eu de Parfum Over Red.

 

Η πιο signature σειρά αρωμάτων της YSL ανανεώνεται, με τον οίκο να παρουσιάζει την πιο αισθησιακή εκδοχή του Black Opium, το Over Red. Το νέο άρωμα διατηρεί το χαρακτηριστικό στοιχείο που έκανε το Black Opium να ξεχωρίσει – το Coffee Floral – συνδυάζοντας,.ταυτόχρονα, νότες από κεράσι. Με την προσθήκη του κερασιού, το Over Red καλείται να μεταφέρει την υπογραφή του Black Opium σε ένα νέο φρουτώδες σύμπαν.

 

Το Black OpiumEu de Parfum Over Red, το οποίο υπόσχεται να αφυπνίσει όλες.τις αισθήσεις, έρχεται συσκευασμένο σε ένα μοναδικό κόκκινο μπουκάλι. Η συσκευασία σε συνδυασμό με το κεράσι, το τολμηρό και έντονο εκχύλισμα καφέ, καθώς και το φρέσκο, θηλυκό άνθος πορτοκαλιάς,.το γιασεμί και το μαύρο τσάι δημιουργούν το ιδανικό άρωμα, για όλους όσους θέλουν να ξεχωρίσουν.

 

Το Black Opium Eu de Parfum Over Red προορίζεται για όσους έλκονται από γλυκές και φρουτώδεις μυρωδιές,.που προκαλούν αισθήματα νοσταλγίας, αφού χαρακτηρίζεται κυρίως από γλυκές νότες κερασιού. Η ζωντανή και ευέλικτη φύση της συμφωνίας κερασιού προσθέτει μια παιχνιδιάρικη,.αλλά εκλεπτυσμένη διάσταση στην εμβληματική σειρά των Black Opium.

 

Η κυκλοφορία του αρώματος συνοδεύτηκε με μία εντυπωσιακή καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστεί και πάλι η Zoe Kravitz, το κεντρικό πρόσωπο του Black Opium.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada