Home / Cozyhome  / Η unopiù λάνσαρε μία… σεληνιακή outdoor συλλογή!

Η unopiù λάνσαρε μία… σεληνιακή outdoor συλλογή!

Το design brand Unopiù Synthesis επιστρέφει με μία εντυπωσιακή συλλογή επίπλων εξωτερικού χώρου εμπνευσμένα από το σεληνιακό τοπίο της Αριζόνα.

Unopiù Synthesis έκανε το ντεμπούτο της το 2006. Εκείνη την εποχή, συνδύασε για πρώτη φορά με επιτυχία τη στιβαρότητα του ξύλου τικ και τις χειροποίητες συνθετικές ίνες WaProlace®.

 

Ο ουσιαστικός σχεδιασμός του brand συνεχίζει τον διάλογο με τη φύση, παρέχοντας ακόμα υψηλή δεξιοτεχνία και υλικά, αλλά με νέα υφάσματα.

 

unopiù

 

Η ανανεωμένη συλλογή Unopiù Synthesis ακολουθεί τη νοσταλγική συλλογή Coco,.αλλά αναφέρεται ξεκάθαρα στο στυλ της δεκαετίας του 1970. Αυτή η ημερομηνία είναι καθοριστική για τo ιταλικό design brand. Από το 1978, η Unopiù έχει μετατρέψει τους εξωτερικούς χώρους. όχι μόνο σε προέκταση του σπιτιού αλλά και σε χώρους με χαρακτήρα, στυλ και ποιότητα. 

 

 

Η νέα συλλογή διατηρεί το βασικό σχέδιο του πρωτότυπου που συνδυάζει κομψότητα και άνεση. Η αναβίωσή του επιτυγχάνεται κυρίως με νέα υφάσματα μπουκλέ σε λευκό,.λουλακί μπλε και τζίντζερ. Αυτά τα ζωντανά χρώματα θυμίζουν το βραχώδες, σεληνιακό τοπίο της Αριζόνα των ΗΠΑ. Η χαλαρή ύφανση αυτών των υφών συναντά τις καθαρές γραμμές της δομής από ξύλο τικ. 

 

 

Βασισμένη στα ανανεωμένα της χρώματα, η συλλογή αποτελείται από μια ευρεία επιλογή καθισμάτων: καρέκλα, πολυθρόνα, χαμηλή πολυθρόνα, στοιβαζόμενη πολυθρόνα ξαπλώστρας, αναδιπλούμενη ξαπλώστρα, καναπές-ξαπλώστρα με ρύθμιση καθισμάτων και στις δύο πλευρές, καναπές και πολλά γωνιακά στοιχεία και μονάδες ξαπλώστρας. Αυτά συμπληρώνονται από ένα τετράγωνο τραπέζι, ένα ορθογώνιο επεκτεινόμενο τραπέζι, τραπεζάκια σαλονιού σε τετράγωνο και ορθογώνιο σχήμα και ένα χαμηλό τραπέζι με χερούλια.

 

Ως μοναδική σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου το 2006, η συλλογή Unopiù Synthesis αναβιώνει όχι μόνο τον σχεδιασμό αλλά και την αρχική αποστολή της για έπιπλα εκλεπτυσμένα και προσεγμένα σε συνεχή διάλογο με τη φύση.

 

Photography: Thomas Pagani

 

www.unopiu.com/eu

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath