Home / Cozyhome  / Η Tiffany & Co. αναβιώνει τη σχεδιαστική της αίγλη

Η Tiffany & Co. αναβιώνει τη σχεδιαστική της αίγλη

Η Tiffany & Co
Η Tiffany & Co. τιμά την παράδοσή της στην ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας την παλιά της αίγλη μέσα από μία σύγχρονη σχεδιαστική ματιά.

 

Η Tiffany & Co. είχε ανακοινώνει, ήδη από τον Μάρτιο, τη συνεργασία της με τη Lauren Santo Domingo,.διορίζοντάς την ως την πρώτη Καλλιτεχνική Διευθύντρια για τα προϊόντα διακόσμησης σπιτιού. Αυτή η πρωτοβουλία του brand αποτελεί ορόσημο για τη μέχρι τώρα πορεία του, εισάγοντάς το σε μία.νέα εποχή, η οποία θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ένδοξο παρελθόν του. Η είσοδος της Lauren Santo Domingo έδωσε το έναυσμα στον οίκο να προσφέρει μία σύγχρονη ματιά σε μία.κατηγορία, η οποία αποτελούσε τον σχεδιαστικό πυρήνα της επιχείρησης του κορυφαίου Charles Lewis Tiffany.

 

Η Lauren Santo Domingo για την Tiffany & Co.

 

“Η Tiffany & Co. διαδραμάτισε βασικό ρόλο σε μερικά από τα μεγαλύτερα ορόσημα της ζωής μου. Όπως όλοι, παρακολουθώ τον Alexandre να δίνει νέα πνοή στον οίκο και είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με την σχεδιαστική ομάδα της Tiffany,.έτσι ώστε να βοηθήσω στην εκτέλεση του δημιουργικού του οράματος”, ανέφερε η Lauren Santo Domingo.

 

Η Tiffany & Co

 

Ο Ιούνιος φαίνεται να επισφραγίζει την έναρξη της συνεργασίας, με τη νέα συλλογή της Tiffany & Co να κυκλοφορεί ήδη.στη Moda Operandi, του οποίου συνιδρύτρια είναι η Santo Domingo.

 

Η Tiffany & Co. Home αντλεί έμπνευση από την παράδοσή της στην ποιότητα και τη δεξιοτεχνία,.έχοντας στραμμένη το βλέμμα της στο μέλλον, αναβιώνοντας την παλιά της αίγλη μέσα από μία σύγχρονη σχεδιαστική ματιά.

 

 

Κύριο μοτίβο των σκευών της νέας συλλογής Wisteria είναι τα floral prints, ζωγραφισμένα στο χέρι, τα οποία έρχονται να εξυπηρετήσουν τη νοσταλγική διάθεση του οίκου, καθώς η δημιουργία τους προσεγγίστηκε με βάση τα διαχρονικά αριστουργήματα από τα αρχεία του οίκου. Η συλλογή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνης Limoges, ενώ ο σχεδιασμός κάθε αντικειμένου έχει κληθεί να δημιουργήσει ένα διαχρονικό σκηνικό, γεμάτο κομψότητα.

Παράλληλα, στην επίσημη ιστοσελίδα κυκλοφορούν και οι συλλογές Tiffany Berries, Tiffany Wisteria, Tiffany Toile και Tiffany Valse Bleue, τα σκεύη των οποίων έρχονται μέσα στην εμβληματική συσκευασία της Tiffany & Co.

 

 

www.tiffany.com

www.modaoperandi.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada