Home / Fashion  / Η Rihanna δίνει τις πιο “Savage Confessions” για του Αγίου Βαλεντίνου

Η Rihanna δίνει τις πιο “Savage Confessions” για του Αγίου Βαλεντίνου

Η Rihanna
Η Rihanna μάς προετοιμάζει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια της Savage x Fenty!

 

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της συνεργασίας της Rihanna με τον A$AP Rocky για τη Fenty Skin, η επιχειρηματίας συνεχίζει δυναμικά με τη νέα της καμπάνια για τη Savage x Fenty! Σχεδόν έναν μήνα πριν από τη γιορτή των ερωτευμένων, η Savage x Fenty αποκαλύπτει τη δική της καμπάνια, “Savage Confessions” για του Αγίου Βαλεντίνου, με πρωταγωνίστρια τη Rihanna! Για τις ανάγκες της καμπάνιας, η επιχειρηματίας – καλλιτέχνιδα ποζάρει μπροστά στον φακό, φορώντας τα νέα εσώρουχα της συλλογής.

 

 

Η “Savage Confessions” παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη συλλογή εσωρούχων, συμπεριλαμβάνοντας νέα κομμάτια και underwear collections,.όπως το See Thru U, το Ruffle Luv, καθώς και το Luv Language,.συλλογές απευθυνόμενες τόσο σε γυναίκες, όσο και άνδρες. Εκτός από την εντυπωσιακή φωτογράφιση της Rihanna, η κυκλοφορία της καμπάνιας “Savage Confessions” συνοδεύτηκε με ένα teaser στο Instagram. Το βίντεο απεικονίζει τη Rihanna να φοράει μία γούνα μαζί με τα εσώρουχα της νέας της συλλογής και να αποκαλύπτει τα δικά της “confessions” για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

Η “Savage Confessions” είναι διαθέσιμη στο official site της Fenty! Η “Savage Confessions” είναι διαθέσιμη στο official site της Fenty!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada