Home / Men  / Η Porsche Design επανασχεδιάζει το εμβληματικό Military Chronograph

Η Porsche Design επανασχεδιάζει το εμβληματικό Military Chronograph

Η Porsche Design
Η Porsche Design έκανε ένα throw back στα αρχεία της και επανακυκλοφόρησε το Chronograph 1 Utility, από τη δεκαετία του ’70.

 

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια, η Porsche Design επανακυκλοφορεί το εμβληματικό ρολόι Chronograph 1 Utility,.σε μία περιορισμένη έκδοση των 250 δειγμάτων. Οι σχεδιαστές πήραν το αρχικό σχέδιο του Chronograph και πρόσθεσαν σε αυτό μία σειρά σημαντικών καινοτομιών,.προσαρμόζοντας, με αυτόν τον τρόπο, το ρολόι στις ανάγκες τις σύγχρονης εποχής.

 

 

Το αρχικό Military Chronograph των 70s έγινε απαραίτητο αξεσουάρ για τους αεροπόρους της εποχής,.ενώ υιοθετήθηκε από τις διεθνείς αεροπορικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α. Πάνω από τέσσερις δεκαετίες αργότερα, ο λεγόμενος θρύλος των ρολογιών επαναπροσδιορίζεται, παίρνοντας την ονομασία “Utility”. Το νέο Chronograph 1 Utility είναι κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ καρβίδιο.του τιτανίου-ένα υλικό κατοχυρωμένο από την Porsche Design.

 

 

Διατηρώντας την κλασική του αισθητική, το Chronograph 1 Utility διαθέτει ένα μαύρο ματ καντράν, χαρακτηριστικό εμπνευσμένο από το πρωτότυπο. Επιπλέον, το καντράν διαθέτει ένα λογότυπο “TiC”, που αντιπροσωπεύει το υλικό καρβιδίου του τιτανίου, αντικαθιστώντας το ιστορικό σύμβολο 3H. Στο σύγχρονο avatar του, το τρίτιο αντικαθίσταται από το μπλε Super-LumiNova, ενισχύοντας την αναγνωσιμότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο φόρος τιμής του Military Chronograph της Porsche Design επεκτείνεται στην ιστορική γραμματοσειρά στις οθόνες ρολογιού Utility και στην επανέκδοση του δερμάτινου ιμάντα “BUND”, γνωστού για την άνεση και την αντοχή του στη θερμότητα.

 

 

www.porsche-design.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada