Home / Men  / Ο Lewis Hamilton σχεδιάζει για την IWC Schaffhausen

Ο Lewis Hamilton σχεδιάζει για την IWC Schaffhausen

Lewis Hamilton
Ο εφτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 συνεχίζει τη συνεργασία του με την IWC Schaffhausen! Ωστόσο, αυτήν τη φορά, ο Lewis Hamilton μπαίνει σε ρόλο σχεδιαστή, με σκοπό να δημιουργήσει ένα limited edition ρολόι για το brand.

 

Η IWC Schaffhausen μαζί με τον Lewis Hamilton σχεδίασαν το Portugieser Tourbilon Rétrograde Chronograph, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στην επιτυχημένη καριέρα του οδηγού της Formula 1. Το νέο ρολόι περιορισμένης έκδοσης έρχεται σε 44 μόλις κομμάτια,.ένας αριθμός που αντικατοπτρίζει τον αριθμό των αγώνων, στους οποίους συμμετείχε ο Hamilton κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

 

 

Το ρολόι έχει σχεδιαστεί με θήκη πλατίνας 43,5 χιλιοστών και καντράν σε χρώμα γαλαζοπράσινο διακοσμημένο με 12 διαμάντια. Ταυτόχρονα, το καντράν φέρει το λογότυπο του Hamilton, το οποίο σχεδιάστηκε ώστε να θυμίζει τα μάτια του πάνθηρα.

 

Ήταν τιμή και χαρά να συνεργαστώ με τον Lewis σε αυτό το έργο”, δήλωσε ο Christian Knoop,.επικεφαλής σχεδιαστής στην IWC. “Το πάθος του για το IWC και η ολοκληρωμένη γνώση των μηχανικών ρολογιών ήταν εμφανή σε κάθε στάδιο της διετούς διαδικασίας ανάπτυξης. Ο Lewis ήξερε ακριβώς τι ήθελε και έφερε εξαιρετικές ιδέες στο τραπέζι. Το αποτέλεσμα είναι ένα ρολόι που συνδυάζει την αλάνθαστη αίσθηση της αισθητικής και την.αγάπη του για τα έντονα χρώματα, με μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες ωρολογοποιίας που αναπτύχθηκαν ποτέ στο Schaffhausen”.

 

 

 

www.iwc.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada