Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Polina Podpletennaya μάς δίνει το τέλειο inspo για τον χειμώνα

Η Polina Podpletennaya μάς δίνει το τέλειο inspo για τον χειμώνα

Η Polina
Ανακαλύψτε 5+1 εμφανίσεις της Polina Podpletennaya και αντλήστε έμπνευση για την επόμενή σας εμφάνιση.  
 

Ανάμεσα στις fashion lovers που απογειώνουν το winter style βρίσκεται η Polina Podpletennaya. Η influencer μάς δίνει καθημερινά το τέλειο inspo τόσο για τις casual, όσο και για τις βραδινές μας εμφανίσεις!

 

Ως fashion lover, η Polina Podpletennaya λατρεύει να ακολουθεί τα trends, τα οποία ενσωματώνει στο στυλ της. Οι καθημερινές casual εμφανίσεις της περιλαμβάνουν oversized jackets και puffers, ενώ.τα περισσότερα πρωινά της looks φαίνεται να είναι επηρεασμένα από την τάση του quiet luxury. Σε αυτά πρωταγωνιστούν συνήθως τα knitwear κομμάτια, τα οποία συχνά επιλέγει προκειμένου να δημιουργήσει.μία μονόχρωμη βάση και, έπειτα, τα συνδυάζει με καλσόν με ιδιαίτερα prints αλλά και δαντέλα. Παράλληλα, για να απογειώσει τις καθημερινές της εμφανίσεις, η Polina Podpletennaya δε διστάζει να φορέσει γούνες σε σκούρες αποχρώσεις, ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτής της σεζόν.

 

Εκτός από casual outfits, η Podpletennaya ξεχωρίζει και για τις βραδινές της εμφανίσεις, δίνοντάς μας το τέλειο inspo για τα glam looks των εορτών. Lurex φορέματα, παγέτες και διαφάνειες είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν στις βραδινές της εμφανίσεις!

 

Εμείς συγκεντρώσαμε 5+1 outfits της Polina Podpletennaya, τα οποία σίγουρα θα σου δώσουν έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου!

 

https://www.instagram.com/p/CyyciZOo7OH/?hl=el&img_index=1

https://www.instagram.com/p/Cydy5RNI_L7/?hl=el&img_index=1

https://www.instagram.com/p/CzOSeXeoQcD/?hl=el&img_index=1

https://www.instagram.com/p/C033Fd4I_eQ/?hl=el&img_index=1

https://www.instagram.com/p/Cy3oJVsI2Ai/?hl=el&img_index=1

https://www.instagram.com/p/C0jv3xjIaHT/?hl=el&img_index=1

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @pollyhey/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada