Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Naomi Campbell τιμήθηκε για τη συνεισφορά της στη μόδα!

Η Naomi Campbell τιμήθηκε για τη συνεισφορά της στη μόδα!

Campbell

Με τιμητικό PhD από το Πανεπιστήμιο των Δημιουργικών Τεχνών τιμήθηκε το supermodel Naomi Campbell για τη συνεισφορά της στη μόδα.

 

Στις 7 Ιουλίου στο Royal Festival Hall του Λονδίνου το supermodel Naomi Campbell, εμφανώς συγκινημένη, δέχτηκε τιμητικό PhD για τη συνεισφορά της στον χώρο της μόδας. Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι είναι μεγάλη της τιμή να βρίσκεται εδώ. Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το πώς έφτασε εδώ και έδωσε ιδιαίτερες ευχαριστίες στη μητέρα της που την στήριξε σε όλη της την καριέρα. Λίγο αργότερα κοινοποίησε ένα video που δημοσίευσε ο rapper Diddy στο οποίο το supermodel γιορτάζει με τους φίλους της και μία τούρτα.

 

Αυτό το επίτευγμα της Naomi Campbell ήρθε λίγο μετά την παρουσία της στο haute couture show του οίκου Balenciaga. Ευχαρίστησε τον σχεδιαστή Demna Gvasalia που την άφησε να περπατήσει στον άψογο κόσμο του. Είπε, μάλιστα, ότι όσα χρόνια και αν περάσουν το συναίσθημα θα είναι πάντα το ίδιο. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που το μοντέλο περπάτησε για τον οίκο Balenciaga στα τόσα χρόνια καριέρας. Πολλοί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν στην τελετή και τίμησαν το supermodel με τα λόγια τους. Σίγουρα αποτέλεσε μία σημαντική και πολύ μεγάλη στιγμή για την καριέρα της. Πολλά συγχαρητήρια!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.