Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Monica Bellucci στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Η Monica Bellucci στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Monica Bellucci
Η μεγάλη star Monica Bellucci θα παρευρεθεί στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα!

 

Όλη η πόλη κινείται στους ρυθμούς του πολυαναμενόμενου 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ υπόσχεται να χαρίσει υπέροχες κινηματογραφικές εμπειρίες. Από τις 2 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου καλεί κάθε λάτρη του σινεμά να γιορτάσει μαζί του αυτήν την μοναδική τέχνη. Highlight της φετινής διοργάνωσης είναι η παρουσία της Monica Bellucci. Η μεγάλη ηθοποιός θα βρεθεί στην πόλη μας στις 8 και 9 Νοεμβρίου, για τι προβολές τις ταινίες Μαλένα και Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις. Η ίδια θα λάβει και το τιμητικό βραβείο Χρυσό Αλέξανδρο, για τους τολμηρούς και πολυδιάστατους ρόλους σε μία σπουδαία κινηματογραφική καριέρα τόσο στο Hollywood, όσο και στο ευρωπαϊκό σινεμά.

 

 

Ωστόσο δε θα είναι η μόνη σπουδαία προσωπικότητα που θα παρευρεθεί στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Ο Αλεξάντερ Πέιν, βραβευμένος με Όσκαρ, για την παρουσιάση της ταινίας Τα Παιδιά του Χειμώνα. Ο Τζέρεμι Ποντέσουα, σκηνοθέτης των μεγαλύτερων τηλεοπτικών παγκοσμίως (Game of Thrones, κ.ά.) θα δώσει ένα εντυπωσιακό masterclass. Η σπουδαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου θα είναι φέτος ambassador της Αγοράς, ενώ τιμητικό βραβείο θα λάβει και ο Νίκος Περάκης.

Αφιέρωμα θα υπάρχει και για τον Τάκη Κανελλόπουλο και τον Μισέλ Δημόπουλο. Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με την ταινία Στη Φωτιά και θα λήξει με τα Πεσμένα Φύλλα. Βραβεία, τιμητικές διακρίσεις, διαγωνισμοί, podcasts και δεκάδες επιλογές σάς περιμένουν για ένα ακόμα αξέχαστο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη!

 

Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εδώ! Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 31 του μηνός!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.