Home / Good Life  / Είναι το Όσλο στα ταξιδιωτικά σου πλάνα;

Είναι το Όσλο στα ταξιδιωτικά σου πλάνα;

Όσλο
Φιλόξενο, εναρμονισμένο με τη φύση και ανεπτυγμένο σύμφωνα με τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή ζωή. Το Όσλο αξίζει να είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός σου προορισμός.

 

Για κάποιο λόγο η πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο, δεν είναι στα άμεσα ταξιδιωτικά σχέδια πολλών από εμάς. Ίσως γιατί δεν είναι τόσο φαντασμαγορική και δημοφιλής όπως οι υπόλοιπες πρωτεύουσες. Εμείς σήμερα θα σου αλλάξουμε γνώμη και θα σε πείσουμε ότι μία εκδρομή στο Όσλο μπορεί να σου προσφέρει μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αποτελεί έναν φιλόξενο προορισμό, που σέβεται τη φύση, που ενώνει το παλιό με το νέο, έχοντας έναν ξεχωριστό ρυθμό ζωής.

 

 

Κάνοντας βόλτα στην πόλη θα αντιληφθείς ότι χωρίς αμφιβολία είναι ένας ακριβός προορισμός, αλλά και ένα μέρος που σέβεται το περιβάλλον σε βαθμό που θα έπρεπε όλοι μας. Τα σύγχρονα και επιβλητικά κτίρια ενώνουν την αρχιτεκτονική με την τέχνη και δίνουν χώρο στην καλλιτεχνική ελευθερία να αναπτυχθεί. Το κτίριο της όπερας αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό μέρος και αξίζει σίγουρα να παρακολουθήσεις μία παράστασή του! Υψίστης σημασίας είναι και το πάρκο γλυπτών Vigerland, τo οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο στον κόσμο.

 

 

Στον Βοτανικό κήπο θα χαλαρώσεις και θα βιώσεις μία πραγματική ένωση με το φυσικό τοπίο. Αν θέλεις να ζήσεις τον πιο ζωντανό και εναλλακτικό παλμό της πόλης, τότε πρέπει να επισκεφτείς την περιοχή Aker Brygge. Ή κάποια από τα music halls, που χαρίζουν υπέροχες μουσικές βραδιές. Στο μεσαιωνικό φρούριο Akershus, το Μουσείο Αντίστασης, το Μουσείο της Πόλης, το Edvard Munch Museum και τα μουσεία Βίκινγκ θα γνωρίσεις την ιστορία της πόλης με τον καλύτερο τρόπο. Κάθε πόλη, κάθε γωνιά του πλανήτη έχει κάτι να σου πει, μην αποκλείεις καμία!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.