Home / Good Life  / Art & Culture  / Το “Arte Povera” επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!

Το “Arte Povera” επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!

Το “Arte Povera” επιστρέφει στην συναυλιακή εκδοχή του, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη.

Η επιτυχία του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ “Arte Povera” στο box office ήταν σχεδόν αναμενόμενη,.όπως και η σαρωτική πορεία που ακολούθησε η κυκλοφορία του ομώνυμου μουσικού album,.το οποίο βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις των παγκόσμιων Spotify charts.

 

 

Πρόκειται για το μουσικό όραμα του καταξιωμένου Έλληνα μουσικού παραγωγού Beats Pliz, το οποίο πήρε για πρώτη φορά σάρκα και οστά, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου,.στη σκηνή του ιστορικού Θεάτρου Λυκαβηττού, αποτελώντας ένα μοναδικό event που έγραψε τη δική του ιστορία.

 

Τώρα, το “Arte Povera” επιστρέφει στην συναυλιακή εκδοχή του, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Λίγα λόγια για το album

Το “Arte Povera” αποτελεί το πρώτο συμφωνικό ραπ album, ένα μουσικό έργο το οποίο παντρεύει τις συμφωνικές ορχήστρες με την κλασική μουσική,.με τη ραπ αισθητική και την τέχνη των δρόμων. Τον Νοέμβριο αυτό το πρωτόγνωρο καλλιτεχνικό εγχείρημα θα ενσαρκωθεί συναυλιακά.

 

 

Ετοιμαστείτε για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα,.που θα συνδυάσει ζωντανή ορχήστρα και beatmaking, με θεατρικά σκηνικά, video art και rap performances.

 

 

Η “Φτωχή Τέχνη” του  Beats Pliz -όπως μεταφράζεται ο τίτλος του έργου- έρχεται ζωντανά το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Θέατρο Γης,.για να αποδείξει πως η πολυπλοκότητα και ο πλούτος της συμφωνικής μουσικής μπορούν να συνδυαστούν με την ωμή ενέργεια και την πηγαία ευθύτητα της ραπ,.της αδιαφιλονίκητα κορυφαίας σε δημοτικότητα μουσικής στην Ελλάδα του σήμερα.

 

Σπεύσατε για εισιτήρια εδώ!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath