Home / Beauty  / Η Moncler αποκαλύπτει τα αρώματα της μάρκας

Η Moncler αποκαλύπτει τα αρώματα της μάρκας

Η Moncler δημιούργησε γυναικείο και ανδρικό άρωμα, που σηματοδοτούν την πραγματική εξερεύνηση των αισθήσεων.

Τα αρώματα Moncler είναι γεγονός. Το Moncler Pour Homme και Pour Femme είναι δύο αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις μας, πολυτελή και άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Η σύνθεση τους έγινε μετά από μια έντονη συνεργεία της φύσης και μιας εξερεύνησης και αποκάλυψης της κληρονομιάς και ιστορίας του οίκου.

 

Ο Philippe Bénacin, διευθύνων σύμβουλος της Interparfums αναφέρει: “Μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων, έρευνας και ανάπτυξης, αυτά τα δύο αρώματα ζωντάνεψαν μ’ έναν τρόπο που αποτυπώνει την πραγματική ουσία της Moncler. Ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moncler, ο Remo Ruffini μας συνόδευσε σ’ όλη τη διαδικασία, επιβλέποντας στενά τη συνολική ιδέα, αλλά και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Η Moncler σαν μάρκα έχει ένα τόσο πολυπόθητο status – είναι μία μάρκα που πραγματικά ενσαρκώνει την καινοτομία, γι αυτό και τα αρώματα δίνουν την αίσθηση της απόλυτης συνέχειας της ιστορίας της. Μ’ αυτά τα δύο αρώματα, ακόμα και το μπουκάλι από μόνο του είναι μία νέα περιπέτεια, ένα νέο πνεύμα και ένας νέος τρόπος επικοινωνίας – είτε γράφοντας το όνομά σου, είτε ένα ξεχωριστό μήνυμα είτε ό,τι σου αρέσει.”

Οι μυρωδιές και τα μπουκάλια των αρωμάτων είναι στενά συνδεδεμένα με τις αλπικές ρίζες του οίκου, ενός τρόπου ζωής που πρέσβευε από πάντα. Δυναμικότητα, περιπετειώδες πνεύμα, καινοτομία και μια ξεχωριστή αίσθηση πολυτέλειας. Το αρωματικό δίδυμο μοιράζεται τη μοναδική νότα από Mountain Woods (ορεινές ξυλώδεις νότες), που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη Moncler. Αυτό το ζεστό, εκλεπτισμένο ξύλινο στοιχείο είναι ένα κοινό DNA που παραπέμπει στο πρωτοποριακό πνεύμα του Οίκου. Πίσω απ’ αυτή τη νότα, κάθε άρωμα αποκαλύπτει ένα μοναδικό μείγμα από αριστοκρατικά φυσικά συστατικά και υπέροχες νότες, που δημιουργούνται από τους αρωματοποιούς Nisrine Grillié, Quentin Bisch, Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud της Givaudan.

 

www.moncler.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.