Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Marina Martyniv είναι το it girl που ξεχωρίσαμε αυτές τις ημέρες

Η Marina Martyniv είναι το it girl που ξεχωρίσαμε αυτές τις ημέρες

Marina Martyniv
Το fashion inspo από το Instagram δε σταματάει ποτέ! Αυτές τις ημέρες εμπνευστήκαμε περισσότερο από τη fashion stylisth, Marina Martyniv. Κάνοντας μαζί μας μία βόλτα στο προφίλ της, θα ανακαλύψετε γιατί αξίζει να την ακολουθήσετε!

 

Ακόμα ένα fashion girl στο Instagram; Κι’ όμως είναι πάρα πολλά τα κορίτσια που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μεγάλο κοινό μέσα από τις εμφανίσεις και το στυλ τους. Αν είστε λάτρεις της μόδας και της όμορφης αισθητικής, χαίρεστε όταν ανακαλύπτετε ένα ακόμα φανταστικό προφίλ στο Instagram. Περισσότερη έμπνευση, φαντασία και φυσικά περισσότερη μόδα! Αυτές τις ημέρες εμπνευστήκαμε από τη Marina Martyniv, μία fashion stylist με καταγωγή από την Ουκρανία, η οποία έχει ένα αξιοζήλευτο και θαυμαστό στυλ.

 

Το girly chic style της εξυπηρετεί τέλεια τα φετινά trends– και όχι μόνο φυσικά- αναδεικνύοντας ότι το quiet luxury, το minimal κομψό και τα statement pieces είναιι πάντα αλάνθαστες και υπέροχες επιλογές. Ξεχωρίσαμε μερικές εμφανίσεις της από τις οποίες πιστεύουμε ότι θα εμπνευστείτε, παίρνοντας “συμβουλές” για τις επόμενες εμφανίσεις μας. 

 

Αν σας αρέσει το fashion content, βρήκαμε το επόμενο σας inspo, Marina Martyniv. Αν σας αρέσει το fashion content, βρήκαμε το επόμενο σας inspo, Marina Martyniv.

 

https://www.instagram.com/p/CwSxB4lrS90/?img_index=1

 

https://www.instagram.com/p/Cvz2dmCNKQy/?img_index=1

 

https://www.instagram.com/p/CvtuYputQ7Z/?img_index=1

 

 

https://www.instagram.com/p/CvT_zv2NKsS/?img_index=1

 

https://www.instagram.com/p/Ct0uw6XIARO/?img_index=1

 

https://www.instagram.com/p/Csal05Jo1EL/?img_index=1

 

https://www.instagram.com/p/CrsQAqnNO8-/?img_index=1

 

https://www.instagram.com/p/CpUwbB6NwLI/?img_index=1

 

All photos source Instagram: marinamartyniv/ instagram All photos source Instagram: marinamartyniv/ instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.