Home / Fashion  / Ο Harris Reed μάς μάγεψε για ακόμα μία φορά!

Ο Harris Reed μάς μάγεψε για ακόμα μία φορά!

Harris Reed
Η New York Fashion Week έδωσε τη σκυτάλη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Το show του Harris Reed ήταν αυτό που περιμέναμε περισσότερο από όλα, με τον σχεδιαστή να μας δικαιώνει για ακόμα μία φορά…

 

 

Πολλοί παραλείπουν την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Σίγουρα δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι υπόλοιπες fashion weeks, αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει σιγά-σιγά. Ο σχεδιαστής Harris Reed, σε μία από τις δηλώσεις του, παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να κάνει κάτι μεγάλο και τολμηρό, για να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή στη London Fashion Week. Ωστόσο έχει αποδείξει και στο παρελθόν την ικανότητά του να δημιουργεί μαγικές συλλογές, που πάντα εντυπωσιάζουν.

Πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο του ως creative director του οίκου Nina Ricci. Τόνισε το πόσο τον βοήθησε η όλη εμπειρία και στο στήσιμο του δικό του brand. Για την καινούργια του SS24 συλλογή χρησιμοποιήσε σκόπιμα μόνο τρία χρώματα, χάλκινο, μαύρο και άσπρο. Η Ashley Graham άνοιξε το show, καθώς για τον ίδιο δεν υπάρχει κανένας που να αγκαλιάζει καλύτερα τον εαυτό του από την ίδια. 

Το θεατρικό εφέ δεν έλειπε ούτε από αυτήν τη συλλογή. Πέρα από τα εντυπωσιακά και μεγαλοπρεπή gowns, ο σχεδιαστής έδωσε μεγάλη βαρύτητα και στα καπέλα, δημιουργώντας εμφανίσεις βγαλμένες από παραμύθι. Φυσικά στο casting του υπήρχαν trans και non binary άτομα, επιθυμόντας να δημιουργήσει ένα ασφαλές queer περιβάλλον. Θέλει να τονίσει το επίπεδο της δεξιοτεχνίας που παρατηρείται στο Λονδίνο, καλώντας τον κόσμο της μόδας στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Harris Reed

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.