Home / Fashion  / Η LOEWE συνεργάζεται με το Suna Fujita για φιλανθρωπικό σκοπό

Η LOEWE συνεργάζεται με το Suna Fujita για φιλανθρωπικό σκοπό

Η LOEWE
Η LOEWE εισέρχεται σιγά-σιγά σε εορταστικό κλίμα, ενώνοντας τις δυνάμεις της με το studio Suna Fujita, με έδρα το Κιότο. Η νέα festive συλλογή γιορτάζει τη χειροτεχνία με την υψηλή μόδα, για φιλανθρωπικό σκοπό! 

 

Για φέτος, η LOEWE κάνει την έκπληξη, παρουσιάζοντας μία πρώτη γεύση από τις εορταστικές συλλογές της. Για αυτά τα Χριστούγεννα, ο οίκος συνεργάζεται με το studio Suna Fujita, με έδρα το Κιότο,.το οποίο ιδρύθηκε από τους καλλιτέχνες Shohei Fujita και Chisato Yamano. Η εορταστική συλλογή συνδυάζει μία σειρά από κεραμικά προϊόντα, αλλά και από ready-to-wear κομμάτια,.με τα περισσότερα να έχουν τοποθετημένα επάνω τους ζωντανές χειροτεχνίες, οι οποίες αφηγούνται μοναδικές ιστορίες,.εμπνευσμένες από την ιαπωνική κουλτούρα.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα συλλογή πρωταγωνιστεί το εμβληματικό σχέδιο της Hammock bag, πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένη μία ιδιαίτερη χειροτεχνία, ζωγραφισμένη στο χέρι. Κάθε χειροτεχνία, που δημιουργήθηκε για την εορταστική συλλογή της LOEWE αφηγείται τη δική της ιστορία, με βάση τις αξίες τόσο του οίκου, όσο και του studio Suna Fujita.

 

 

Μάλιστα, η LOEWE θα δωρίσει μέρος των εσόδων από κάθε αγορά LOEWE x Suna Fujita στο πρόγραμμα Save the Children’s Education in Emergency, το οποίο λειτουργεί για να εγγυηθεί ασφαλή περιβάλλοντα μάθησης για παιδιά σε καταστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης σε όλο τον κόσμο.

 

 

www.loewe.com 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada