Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι καλύτερες εμφανίσεις της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου!

Νοεμβρίου
Καθώς διανύουμε το πρώτο μισό του Νοεμβρίου, αντλούμε έμπνευση από τις εμφανίσεις των it girls, που κατάφεραν μέχρι στιγμής να ξεχωρίσουν!

 

Ο Νοέμβριος έχει ξεκινήσει και οι celebrities μάς έχουν ήδη δώσει μερικές από τις πιο stylish στιγμές τους. Από τα glam looks που αναδείχθηκαν στα CFDA Awards, μέχρι και τις street style εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τα αγαπημένα μας it girls μάς δίνουν την απαραίτητη έμπνευση για τα επόμενά μας σύνολα!  Νοεμβρίου 

 

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της, κάνοντας μία κομψή και minimal εμφάνιση. Το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα ιβουάρ πλισέ φόρεμα χωρίς ώμους, από τη συλλογή Spring/Summer 2022 του brand Khaite.

 

 
Emily Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski έκανε μία από τις πιο stylish εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα μακρύ γκρι παλτό, μία oversized leather bag και statement μπότες.

 

 
Elsa Hosk

Η Elsa Hosk έκανε μία black and white εμφάνιση, με μπαλαρίνες και μάξι φούστα.

 

 
CFDA Awards

Τα CDFDA Awards μάς προσέφεραν μερικές από τις πιο glam εμφανίσεις. Αυτές που ξεχωρίσαμε ήταν εκείνη της Emma Chamberlain, η οποία φόρεσε μία δημιουργία από Thom Browne, της Camila Mendes, καθώς και το grunge look της Dove Cameron! Νοε

μβρίου

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @hoskelsa/ Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada