Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lily Collins ανακοίνωσε τη 2η σεζόν του “Emily in Paris”

Η Lily Collins ανακοίνωσε τη 2η σεζόν του “Emily in Paris”

Μέσα από το Instagram της με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! 

Μετά την ανακοίνωση του Netflix, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, για τη δεύτερη σεζόν της σειράς “Emily in Paris” η γλυκιά πρωταγωνίστρια – κατά κόσμον- Lily Collins επιβεβαιώνει τα χαρμόσυνα νέα για τους λάτρεις της σειράς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

Η Lily Collins ανακοίνωσε τη 2η σεζόν του “Emily in Paris”

Η Lily Collins ανακοίνωσε τη 2η σεζόν του “Emily in Paris”

 

 

Η παραμονή της Emily Cooper στο Παρίσι συνεχίζεται. 

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σκαρφίστηκε έναν πρωτότυπο κι ευφάνταστο τρόπο για να επικοινωνήσει στο κοινό της συνέχεια της αγαπημένης πλέον σειράς, καθώς έφτιαξε μια επιστολή, την οποία υποτίθεται πως στέλνει η υπεύθυνη της εταιρείας Savoir, Sylvie Grateau, προς την Αμερικανίδα εργοδότριά της.  

Η επιστολή συνοδεύει ένα videaki της παραγωγής με όλους τους ηθοποιούς να μας ενημερώνουν για την πολυαναμενόμενη συνέχεια. 

 

Η Lily Collins ανακοίνωσε τη 2η σεζόν του “Emily in Paris”

 

 

Η επιστολή: 

«Λυπούμαστε. Σας γράφουμε για να ενημερώσουμε ότι η Έμιλι Κούπερ θα χρειαστεί να παραμείνει στο Παρίσι για ένα εκτενές χρονικό διάστημα.

Παρά την υπερβολική συμπεριφορά της, αυτοπεποίθηση και την έλλειψη προϋπηρεσίας στο μάρκετινγκ προϊόντων πολυτελείας, κατάφερε να γοητεύσει μερικούς από τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας κατά τη σύντομη περίοδο που εργάστηκε στα γραφεία του Savoir στο Παρίσι. Ονομάστε το καλή τύχη ή χαρακτηριστική αμερικανική ευφυία, αλλά τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας ήταν εντυπωσιακά.

Ελπίζουμε ότι με την παράταση των ημερών στο Παρίσι, η Έμιλι θα αναπτύξει τις σχέσεις που έχει κάνει, θα εμβαθύνει στη γαλλική κουλτούρα και ίσως μάθει κάποιες βασικές γαλλικές λέξεις».

Στο τέλος της επιστολής η υπεύθυνη της εταιρείας Savoir, Sylvie Grateau, σημειώνει:

«Θα συνεργαστούμε ώστε να ζητήσετε άδεια εργασίας εκ μέρους της για παράταση του διαστήματος που θα περάσει εδώ. Αγαπάμε πολύ που την έχουμε στο Παρίσι!

Αλλά, σας παρακαλώ, μην την ενημερώσετε γι’ αυτό».

 

 

 

Ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν, καθώς η σειρά “Emily in Paris” μας κατενθουσίασε, μας έφτιαξε τη διάθεση και έγινε μία από τις πιο αγαπημένες μας τηλεοπτικές απολαύσεις.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!