Home / Cozyhome  / Η Liberty φέρνει τον φυσικό κόσμο στη διακόσμηση του σπιτιού μας

Η Liberty φέρνει τον φυσικό κόσμο στη διακόσμηση του σπιτιού μας

Η Liberty
Η Liberty παρουσίασε την τελευταία της συλλογή υφασμάτων για εσωτερικούς χώρους, Botanical Atlas, στο Déco Off Paris, μέσα από μια εντυπωσιακή εγκατάσταση σε gallery.

 

Αντλώντας έμπνευση από τα ταξίδια του ιδρυτή της, Sir Arthur Lasenby Liberty,.η συλλογή παρουσιάζει μια σειρά από 24 υφάσματα εσωτερικών χώρων σε 38 πλούσιους χρωματισμούς, συνδυάζοντας φυσικά μοτίβα με καλλιτεχνικές επιρροές από την Κίνα,.την Ιαπωνία, την Περσία και την Ινδία της δεκαετίας 1880-1910.

 

 

Έχοντας ως σημεία αναφοράς τις περσικές εικονογραφήσεις, τους ινδικούς πίνακες του Mughal και την ιαπωνική τέχνη Edo,.οι σχεδιαστές της Liberty συνδυάζουν άψογα τις καλλιτεχνικές επιρροές του ταξιδιού του Arthur με στοιχεία του φυσικού κόσμου. Σπάνια δείγματα, γλυπτά και υπέροχα λουλούδια έρχονται να πλαισιώσουν αυτήν τη βοτανική αφήγηση της συλλογής,.επαναπροσδιορίζοντας τον φυσικό κόσμο για εσωτερικούς χώρους μέσα από νέες και εντυπωσιακές διαστάσεις.

 

 

Σχεδιασμένη παράλληλα με τη συλλογή ταπετσαριών Botanical Atlas, η σειρά υφασμάτων εισάγει.μια σειρά από καινοτόμα έργα τέχνης και αγαπημένα κομμάτια του brand, που τώρα επαναπροσδιορίζονται μέσα από έναν σύγχρονο φακό. Τα σχέδια εντάσσονται σε πέντε από τις χρωματικές ιστορίες της Liberty: Lacquer, Jade, Lapis, Pewter και Lichen.

 

 

Η Liberty παρουσιάζει τη συλλογή Botanical Atlas στο Déco Off, στο Παρίσι, ως μέρος μιας καθηλωτικής εγκατάστασης gallery, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ξεκινήσουν ένα ταξίδι ανακάλυψης της αξίας της φύσης, εμπνευσμένο από την κληρονομιά, την τέχνη και τη δεξιοτεχνία.

 

 

www.libertylondon.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada