Home / Men  / Η Leica γιορτάζει τα 100 χρόνια Disney

Η Leica γιορτάζει τα 100 χρόνια Disney

Disney
Η Leica γιορτάζει τα 100 χρόνια της Disney, με μία νοσταλγική φωτογραφική μηχανή, που έρχεται να μάς ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των πιο πετυχημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων.

 

Το καινοτόμο brand παραγωγής φωτογραφικών μηχανών, Leica, γιορτάζει τα “100 Years of Wonder”,.δημιουργώντας μία limited edition κάμερα, η οποία τιμά τον μαγικό κόσμο της Disney! Αυτά τα δύο εμβληματικά ονόματα, εκτός από την απαίτησή τους για καινοτομία και ποιότητα, μοιράζονται ένα κοινό παρελθόν. Στις αρχές τις καριέρας του, ο Walt Disney,.με σκοπό να φέρει επανάσταση στις τεχνικές παραγωγής των ταινιών κινουμένων σχεδίων,.επέλεξε να χρησιμοποιήσει μία κάμερα Leica. Έκτοτε, οι τεχνολογίες του γερμανικού brand έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι για τις δημιουργίες της Disney,.συντελώντας στην κυκλοφορία μερικών από των πιο εμβληματικών ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Για να τιμήσει αυτήν τη συνεργασία, αλλά και για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της Disney,.η Leica παρουσιάζει μία νέα, limited edition φωτογραφική μηχανή, τη Leica Q2 “100 Years of Wonder”. Η κάμερα είναι διακοσμημένη με ένα σχέδιο που δημιουργήθηκε από τον Don Towsley, το 1937, και απεικονίζει έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, τον Mickey Mouse. Μάλιστα, το εξωτερικό της φωτογραφικής μηχανής είναι επενδυμένο με ένα νοσταλγικό υλικό, ένα ειδικό χαρτί που χρησιμοποιούνταν από τους αρχικούς δημιουργούς της Disney, με σκοπό τη δημιουργία σκηνών και χαρακτήρων.

 

 

Εκτός από το νοσταλγικό design της, η νέα κάμερα του brand διαθέτει όλα τα καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του μοντέλου Q, προσκαλώντας όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας να διηγηθούν τις δικές τους συναρπαστικές ιστορίες, μέσα από τις τεχνολογίες της Leica.

 

Η κάμερα θα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Leica από τα τέλη Απριλίου.

 

www.leica-camera.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada