Home / Beauty  / Η Gigi Hadid έκανε το μακιγιάζ του καλοκαιριού!

Η Gigi Hadid έκανε το μακιγιάζ του καλοκαιριού!

μακιγιάζ του καλοκαιριού
Το Barbie core effect ξαναχτυπά! Η ταινία Barbie πρόκειται να κατακλύσει το καλοκαίρι και η Gigi Hadid υπέκυψε ήδη στο πιο hot μακιγιάζ του καλοκαιριού.

 

Αυτό το καλοκαίρι τα βλέπουμε όλα ροζ! Η Greta Gerwig με την ταινία της Barbie κατάφερε να κάνει το ροζ το πιο hot χρώμα της περσινής, αλλά και της φετινής. Το Barbiecore effect έρχεται δυναμικά και στον κόσμο του μακιγιάζ με τη Gigi Hadid να είναι η τελευταία που το υιοθέτησε. Έντονο ρουζ και ροζ χείλη είναι οι πρωταγωνιστές στο make up look που της δημιούργησε ο φίλος της και make up artist Patrickta. Τους επόμενους μήνες η διάθεση μας θα είναι ρομαντική και πιο girly και φυσικά θα αποτυπώνεται στο μακιγιάζ μας. μακιγιάζ του καλοκαιριού

Μακιγιάζ του καλοκαιριού.

 

Κάτι ενδιάμεσο από της γήινες και smokey αποχρώσεις, το ροζ μάς δίνει το μακιγιάζ που θα φοράμε συνέχεια. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση και σε κάθε μία από εμάς. Καθώς το συγκεκριμένο χρώμα έχει τόσες αποχρώσεις μπορείτε να βρείτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς, αλλά και να πειραματιστείτε. Ροζ ρουζ, ροζ lipstick και ροζ σκιές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη Barbie που κρύβεται μέσα σας.

 

 

Μπορείτε να κάνετε ένα total pink look ή να επιλέξετε μόνο ένα στοιχείο σε τέτοια απόχρωση. Φέτος, το μακιγιάζ του καλοκαιριού κινείται στους ρυθμούς μίας από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Come on Barbie let’s go party!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.