Home / Beauty  / Η Huda Beauty μάς προετοιμάζει για το καλοκαίρι!

Η Huda Beauty μάς προετοιμάζει για το καλοκαίρι!

Huda Beauty
Η Huda Beauty μάς προετοιμάζει για το καλοκαίρι με τη νέα της προσθήκη, τα Lip Blush Creamy Lip & Cheek Stain!

 

Καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα μακριά, εμείς βρισκόμαστε στην αναζήτηση ελαφριών και ενυδατικών προϊόντων,.τα οποία θα αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ μας. Έτσι, η Huda Beauty συστήνει τη δική της πρόταση για το νέο go-to προϊόν του καλοκαιριού, τη νέα σειρά Lip Blush Creamy Lip & Cheek Stain.

 

 

Η καινούργια beauty προσθήκη του brand είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν,.που λειτουργεί ως ρουζ και κραγιόν ταυτόχρονα, δημιουργώντας, έτσι, ένα ομοιόμορφο καλοκαιρινό make up look. Η ενυδατική και κρεμώδης απόχρωσή τους δίνουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, ενώ η φόρμουλά τους είναι σχεδιασμένη με τέτοιον τρόπο,.έτσι ώστε το προϊόν να “χτίζεται” επάνω στο πρόσωπο,.δίνοντας τη δυνατότητα προσαρμογής της έντασης του χρώματος.

 

 

Τα Lip Blush Creamy Lip & Cheek Stain περιέχουν πούδρα υαλουρονικού οξέος και εκχύλισμα καρύδας,.συστατικά που συνθέτουν ένα άνετο και ενυδατικό προϊόν με μεγάλη διάρκεια-έως και 8 ώρες. Παράλληλα το απλικατέρ τους είναι ιδανικό για εύκολη τοποθέτηση τόσο στα χείλια, όσο και στα μάγουλα. Η νέα προσθήκη της Huda Beauty έρχεται σε 5 καλοκαιρινές αποχρώσεις,.τις Peachy Kiss, Apricot Kiss, Coral Kiss, Rosy Kiss, καθώς και την Berry Kiss, ενώ θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Μαΐου!

 

 

www.hudabeauty.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada