Home / Cozyhome  / Η GESSI παρουσιάζει τον πιο οικείο χώρο ζωής

Η GESSI παρουσιάζει τον πιο οικείο χώρο ζωής

GESSI
Η GESSI εισέρχεται στον πιο οικείο χώρο ζωής, με την Project Boutique, που παρουσιάζεται στην επερχόμενη Milan Design Week.

 

Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια από την ίδρυσή της, η GESSI κατάφερε να γίνει η επιτομή του “Made in Italy” στον χώρο του design. Η συνεχής αναζήτηση νέων, σύγχρονων και λειτουργικών λύσεων έχει δώσει ώθηση σε ολόκληρο τον κλάδο να βελτιωθεί, φέρνοντας καινοτόμες ιδέες στην αγορά. Σήμερα, η “Haute Culture” της Gessi εισέρχεται στον πιο οικείο τρόπο ζωής, με την Project Boutique, που παρουσιάζεται στη Milan Design Week, από τις 18 έως τις 23 Απριλίου. Φέτος, το brand πρωταγωνιστεί σε δύο εκθέσεις, στη Salone del Mobile, καθώς και στην εκδήλωση Fuorisalone. Η διάταξη των χώρων θα χαρακτηρίζεται από μία φιλόξενη ατμόσφαιρα, μία “ζεστή” αγκαλιά για τους καλεσμένους.

 

 
Για την GESSI, η “Haute Culture” αποτελεί μία μορφή έκφρασης του μέγιστου πειραματισμού ως προς το υλικό, το σχήμα και την τεχνική, στοιχεία που δημιουργούν μία νέα πολιτιστική αξία στον χώρο του design. Οι νέες δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από την ομορφιά της φύσης,.με το νερό να πρωταγωνιστεί, ως κυρίαρχο στοιχείο.

 

Οι χώροι στις εκθέσεις είναι αποκλειστικά αφιερωμένοι στη μετάδοση της αξίας της φιλοξενίας του brand..Είναι με τέτοιον τρόπο διαμορφωμένοι, ώστε ο κάθε επισκέπτης να βιώνει την απόλυτη στιγμή χαλάρωσης και ευχαρίστησης.

 

 

Το Project Boutique αντικατοπτρίζει την απόλυτη βιωματική έκφραση, για την ενίσχυση των δημιουργιών της GESSI,.που μαζί με τα υλικά και τα φινιρίσματα γίνονται το σημείο εκκίνησης του σχεδιασμού του δωματίου. Η επιλογή της συλλογής γίνεται σε ένα πλαίσιο που συνδυάζει προσοχή και χαλάρωση,.πίνοντας ένα φλιτζάνι τσάι ή έναν καλό καφέ με εμπνευσμένα αρώματα. Όπως επισημαίνει ο Gian Luca Gessi, “Για εμάς, είναι θεμελιώδες να εστιάσουμε στις εμπειρίες.που ζουν οι άνθρωποι”.

 

www.gessi.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada