Home / Beauty  / Η Foreo σε προετοιμάζει κατάλληλα για το φθινόπωρο!

Η Foreo σε προετοιμάζει κατάλληλα για το φθινόπωρο!

Η Foreo χάρη στις καινοτομίες της, για περιποίηση σώματος και προσώπου, θα σε προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για το φθινόπωρο! Δείτε πώς θα έχετε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα!

 

Δειλά-δειλά το φθινόπωρο κάνει την επίσημη εμφάνισή του και εμείς πρέπει να δράσουμε γρήγορα τώρα που βρισκόμαστε στη μεταβατική περίοδο! Είναι η ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσουμε τις τελετουργίες ομορφιάς που εφαρμόζουμε και να ετοιμάσουμε την περιποίηση του σώματος και του προσώπου για τους κρύους μήνες. Η Foreo είναι και πάλι εδώ, με τις καινοτομίες της, για να μας χαρίσει ενυδάτωση, λάμψη και ένα σώμα απαλό σαν μετάξι!

 

Μετά την έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα το δέρμα έχει καταπονεθεί οπότε πρέπει να επαναφέρουμε σιγά-σιγά. Όσον αφορά στην περιποίηση του σώματος για το φθινόπωρο επιλέξτε το ολοκαίνουργιο beauty tech, το Foreo Luna 4 Body. Μία καινοτόμος βούρτσα απολέπισης και μασάζ, η οποία περιέχει αποτελεσματικούς παλμούς T-sonic, προσφέροντας μία εμπειρία spaστο σπίτι σας. Ενεργοποιήστε τη μικροκυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιήστε τη λεμφική αποσυμφόρηση. 

Για τη φροντίδα του προσώπου σας επιλέξτε το ολοκαίνουργιο Foreo Ufo 3 για εξαιρετική ενυδάτωση! Χαλαρωτική θερμοθεραπεία, αναζωογονητική κρυοθεραπεία, παλμοί T-sonic και φώτα LED πλήρους φάσματος που στοχεύουν σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Συνδυάστε το με τη super ενυδατική και θρεπτική μάσκα προσώπου, τη Foreo Advanced Collection 2.0 H20verdose. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα μανιταριού Tremella και Portulacea, έλαιο σπόρων Jojoba, Ceramide, βιταμίνη Ε και Β5. 

www.foreo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.