Home / Beauty  / Το νέο serum της Gisou που θα σώσει τα μαλλιά σου!

Το νέο serum της Gisou που θα σώσει τα μαλλιά σου!

Gisou
Το αγαπημένο brand της Gen Z, Gisou, παρουσιάζει το νέο του προϊόν για τα μαλλιά, ένα serum με συμπυκνωμένο εκχύλισμα μελιού.

 

Η Gisou ξεκίνησε από την παράδοση της οικογένειας της Negin Mirsalehi, ιδρύτριας του brand, για μία φυσική,.βιώσιμη και αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης μαλλιών. Καθώς η Mirsalehi μεγάλωσε δίπλα στα μελίσσια της οικογένειάς της, το μέλι αποτέλεσε βασικό κομμάτια της παιδικής της ηλικίας. Και ενώ η αγάπη της για το μέλι και για την περιποίηση μαλλιών ολοένα και μεγάλωνε, αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο της πάθη. Έτσι, το 2015 ίδρυσε την Gisou, λανσάροντας το πρώτο της προϊόν, το Honey Infused Hair Oil.

 

 

Διατηρώντας την αυθεντικότητά του, το λατρεμένο brand της Gen Z παρουσίασε το νέο της προϊόν,.Honey Hair Repair Serum. Το serum μαλλιών περιέχει φυσικά συστατικά, όπως μέλι, λάδι από το λουλούδι λιμνανθές, καθώς και keraguard, ένα φυτικό σύμπλεγμα που δυναμώνει τα μαλλιά, παρέχοντας, ταυτόχρονα, και θερμική προστασία. Η Gisou δημιούργησε τον συγκεκριμένο ορό με σκοπό να καταπολεμήσει την.καθημερινή φθορά που υφίστανται τα μαλλιά από διάφορους στρεσογόνους παράγοντες,.όπως τα σφιχτά χτενίσματα, την έκθεση στη ρύπανση και στην ηλιακή ακτινοβολία.

 

 

Το Honey Hair Repair Serum υπόσχεται να επανορθώσει και να ενδυναμώσει τα μαλλιά,.να επαναφέρει την υγρασία και να μειώσει το σπάσιμο της τρίχας.

 

 

us.gisou.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada