Home / Fashion  / Η Fear of God στην πρώτη της αθλητική συλλογή με την adidas

Η Fear of God στην πρώτη της αθλητική συλλογή με την adidas

Η Fear of God
Τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, η Fear of God και η adidas κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη συλλογή τους!

 

Η Fear of God, του Jerry Lorenzo, κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη αθλητική συλλογή της, σε συνεργασία με την adidas, εγκαινιάζοντας τη σειρά Athletics. Η νέα συνεργασία με την adidas έρχεται να φέρει τη Fear of Gοd σε μία νέα εποχή,.συνδυάζοντας το ταλέντο του Jerry Lorenzo για τον σχεδιασμό ready-to-wear κομματιών με αθλητικά στοιχεία. Φωτογραφημένη από τον Nadav Kander, η σειρά Athletics.απεικονίζεται μέσα σε ένα μυστηριώδες τοπίο, εμπνευσμένο από ταινίες επιστημονικής φαντασίας,.όπως το Interstellar και το Dune.

 

 

“Η Fear of Gοd είναι διαμορφωμένη με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την ίδια τη φύση, αλλά και τον σχεδιασμό ενός υψηλότερου όντος,.μέσα στο οποίο υπάρχει τόσο η ενότητα, όσο και η ποικιλομορφία. Η απλότητα και η πολυπλοκότητα του “τρία σε ένα” αντικατοπτρίζει την καρδιά και την πρόθεση του.brand και των προϊόντων μας. Fear of God, ESSENTIALS και Athletics, τρεις πυλώνες σε έναν”, αναφέρει ο Jerry Lorenzo σχετικά με τη νέα συλλογή.

 

 

Η νέα συνεργασία με την adidas έρχεται να φέρει τη Fear of God σε μία νέα εποχή, συνδυάζοντας το ταλέντο του Jerry Lorenzo για τον σχεδιασμό ready-to-wear κομματιών με αθλητικά στοιχεία.

 

 

Η νέα συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου στα official sites των Fear of Gοd και adidas CONFIRMED.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada