Home / Fashion  / Φούστα με πουλόβερ; Το πιο chic winter combo!

Φούστα με πουλόβερ; Το πιο chic winter combo!

Φούστα με πουλόβερ

Αναρωτιέσαι πώς θα είσαι ζεστή και κομψή τον χειμώνα; Δοκίμασε να φορέσεις φούστα με πουλόβερ!

 

Έχοντας δώσει ήδη ένα μικρό inspo για το πώς μπορείς να είσαι στιλάτη ακόμα και στο κρύο, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε ένα πιο συγκεκριμένο combo. Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς για να είσαι ζεστή, αλλά και κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι αν φορέσεις φούστα με πουλόβερ. Αγαπημένο styling trick των fashion experts, το οποίο έχουμε δει φυσικά και στα runways. Μπορείς να το υιοθετήσεις για το γραφείο, για ένα coffee date ή ακόμα και για το night out, φορώντας ένα bodysuit κάτω από το πουλόβερ.

 

Σου ετοιμάσαμε τρία outfits που έχουν για βάση τον συνδυασμό φούστα μαζί με πουλόβερ. Έχοντας αυτά ως βάση μπορείς να πειραματιστείς, να δημιουργήσεις με αυτά που έχεις στην ντουλάπα σου και φυσικά να τα εμπλουτίσεις και με άλλα στοιχεία!

 

Πρώτο outfit

Μία σατέν midi φούστα- σε μία totally chic απόχρωση και υφή- μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με το cozy πουλόβερ σου σε earthy απόχρωση!

The Row

Max Mara

 

Δεύτερο outfit

Η καφέ leather φούστα είναι hot piece για φέτος! Συνδύασε την με ένα πιο bold χρώμα, όπως είναι το γαλάζιο.

Ami Paris

Stella McCartney

 

Tρίτο outfit

Το denim θα φορεθεί και τον χειμώνα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να το αναδείξεις είναι με ένα ακόμα trend της σεζόν, το κόκκινο.

 

Victoria Beckham

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.