Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Em Rata σού δείχνει τι να φορέσεις σε ένα night out!

Η Em Rata σού δείχνει τι να φορέσεις σε ένα night out!

Em Rata

Η Emily Ratajkowski ή αλλιώς Em Rata ξέρει πώς να δημιουργήσει το πιο sexy και stylish outfit! Δες τα φανταστικά της looks!

 

Η Emily Ratajkowski θεωρείται από τις ομορφότερες και σίγουρα από τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη. Ως supermodel έχει και πολύ καλή fashion αισθητική! Πάντα είναι στις πιο well dressed και το street style της είναι εκπληκτική έμπνευση! Η ίδια λατρεύει τις αισθησιακές εμφανίσεις, με cut out και mini γραμμές. Υποστηρίζει με κάθε της post ή δήλωση το πόσο σημαντικό είναι η κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα και ωραία με το τι θα επιλέξει να φορέσει και να μην επηρεάζεται από προκαταλήψεις και στερεότυπα.

 

Εμείς, σε αυτό το άρθρο, θα δείξουμε μέσα από looks της το πώς η Em Rata μπορεί να δημιουργήσει το πιο πετυχημένο night out look. Με εύκολα και απλά βήματα ξέρει πώς ένα outfit μπορεί να είναι sexy και chic ταυτόχρονα, αυτό που θέλουμε για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Είτε με classic και safe επιλογές, είτε με κομμάτια ιδιαίτερα και πιο edgy. Φούστες σε κάθε μήκος, με σχισίματα ή μη, φορέματα, μπότες, crop tops και jackets κυριαρχούν στη γκαρνταρόμπα της!

 

Ας ανακαλύψουμε κάποιες από τις πιο υπέροχες εμφανίσεις της Em Rata λίγο πριν υποδεχτούμε το σαββατοκύριακο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.