Home / Fashion  / Η Emily Ratajkowski στη νέα Miu Miu καμπάνια

Η Emily Ratajkowski στη νέα Miu Miu καμπάνια

Η Emily Ratajkowski εντάσσεται στο Miu Miu crew για τη νέα καμπάνια, μαζί με τη Sydney Sweeney και την Emma Corrin.

 

 

Για τη συλλογή της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, η Miu Miu συγκέντρωσε ένα star cast το οποίο θα ενσαρκώσει το πνεύμα των νέων κομματιών. Η Emily Rataijkowski είναι το νεώτερο μέλος του cast ! Μαζί της είναι η Sydney Sweeney και η Emma Corin, οι οποίες είναι εδώ και καιρό global ambassadors του οίκου. Η νέα συλλογή συνδυάζει θηλυκό και αρσενικό ύφος. Οι micro mini φούστες δε μπορούσαν να απουσιάζουν, καθώς έχουν γίνει ένα από τα signature κομμάτια του brand.

 

 

Η Miuccia Prada επέλεξε γι αυτήν τη σεζόν να δημιουργήσει μία συλλογή που θα αποκτήσει δυναμική μέσα από την απλότητα. Αυτό το πνεύμα ζωντανεύει μέσα από τα διαφορετικά πρόσωπα της καμπάνιας. Το μοντέλο, συγγραφέας και ακτιβίστρια Emily Ratajkowski. H ηθοποιός Demi Singleton, η οποία υποδύθηκε τη Serena Williams στη βιογραφική ταινία King Richard. Μαζί τους η Sydney Sweeney, η Emma Corin, η Maty Drazek και άλλα μοντέλα.

 

Emily

 

Στο video της καμπάνιας οι πρωταγωνίστριες επικοινωνούν με το κοινό μέσα από το έντονο βλέμμα τους. Αγκαλιάζουν τα αξεσουάρ και αναδεικνύουν τα κομμάτια. Δείτε όλη την καμπάνια Miu Miu Fall 2022 μέσα από το short film και τις φωτογραφίες!

 

Emily

 

www.miumiu.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.