Home / Beauty  / Η Ellen DeGeneres λανσάρει τη δικιά της σειρά ομορφιάς

Η Ellen DeGeneres λανσάρει τη δικιά της σειρά ομορφιάς

Όσα πρέπει να ξέρετε για το Kind Science, το beauty brand της Ellen DeGeneres.

 

Ακόμα μια celebrity που μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς. Η Ellen DeGeneres ανακοίνωσε τη δημιουργία του δικού της beauty brand, μέσα από την εκπομπή της. Το Kind Science βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στα “σκαριά” και στοχεύει στη θετικότητα της ηλικίας, προσφέροντας προϊόντα φιλικά προς τα ζώα, το δέρμα και τον πλανήτη, σε πολύ προσιτές τιμές.

 

 

Το Kind Science προσφέρει επτά προϊόντα. Ένα  cleanser, ένα μικρό απολεπιστικό, μια ενυδατική, μια κρέμα ματιών, περιποίηση για τον λαιμό και ένα λάδι λάμψης. Τα beauty products δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την beauty industry veteran Victoria Jackson.

 

 

“Η ιδέα για το Kind Science προέκυψε καθώς αγωνιζόμουν για χρόνια να βρω προϊόντα περιποίησης που δεν ερεθίζουν το ολοένα και πιο ευαίσθητο δέρμα μου «Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα εκεί έξω και τελικά αποφάσισα να λανσάρω τη δική μου σειρά, μη θέλοντας να συμβιβάσω τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για μένα – τη φροντίδα για τον εαυτό σου, τα ζώα και τον πλανήτη. Το Kind Science δεν έχει να κάνει με την αντιγήρανση γιατί η γήρανση είναι κάτι καλό, δείχνει ότι έχετε ζήσει πολλά, έχετε μάθει πολλά και ελπίζουμε ότι έχετε γελάσει πολύ. Θέλω να συνεχίσω να γελάω, μόνο με λιγότερες γραμμές και ρυτίδες”, δήλωσε η διάσημη παρουσιάστρια.

 

www.kindscencie.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.