Home / Fashion  / Η Céline συστήνει το tomboy chic στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας

Η Céline συστήνει το tomboy chic στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας

tomboy
Δημιουργικότητα, bold items και παριζιάνικος πολιτισμός. Η TOMBOY collection της Céline ανέδειξε την καλλιτεχνική ιδιοφυΐα Heldi Slimane, με ένα εντυπωσιακό runway με φόντο την De La Bibliothèque Nationale της Γαλλίας.

 

Η καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Céline για το 2024 ανέδειξε τον άρρηκτο δεσμό της μόδας με τον πολιτισμό,.με τον Heldi Slimane να αναμειγνύει αριστοτεχνικά εμβληματικές δεκαετίες, που στιγμάτισαν τη μόδα, με τον πολιτισμικό πλούτου του Παρισιού. Η TOMBOY collection ξέφυγε από τα συμβατικά πρότυπα της παρουσίασης συλλογών στα runways,.αφού φιλοξενήθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, έχοντας ως φόντο λογοτεχνικούς θησαυρούς προηγούμενων αιώνων.

 

 

Ο Slimane φαίνεται να εμπνέεται από προηγούμενες δεκαετίες και να παρουσιάζει μία σύγχρονη γκαρνταρόμπα,.αφιερωμένη σε μία γενιά που δεν φοβάται να δημιουργήσει τους δικούς της κανόνες. Κάθε κομμάτι της TOMBOY collection ακροβατεί μεταξύ της πολυτελής αισθητικής.της Céline και του ρεαλισμού που χαρακτηρίζει το streatwear.

 

tomboy

 
Walking like a Parisian Student 

Οι θεατές του show παρακολούθησαν ένα γνώριμο σκηνικό. Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα ως tomboy φοιτήτριες, φορώντας looks τα οποία συνδυάζουν την παριζιάνικη κομψότητα με το androgynous style. Μάλιστα, οι πρώτες εμφανίσεις της συλλογής παρουσιάστηκαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να θυμίζουν εκκεντρικές φοιτήτριες κατά τη διάρκεια των τελευταίων μαθημάτων της σχολής, οι οποίες έχουν σχεδιάσει να εξερευνήσουν μετέπειτα τη νυχτερινή ζωή του Παρισιού.

 

tomboy  

 

Ανακαλύψτε και εσείς τη νέα συλλογή της Céline, προκειμένου να εξερευνήσετε τα εκκεντρικά looks μέσα στην De La Bibliothèque Nationale.

 

 

 

 

www.celine.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada